От х:

Днес в x:

Оppo стреля към върха с новия флагман Find X3 Pro

Oppo наскоро успя да измести Huawei и да се превърне в най-големия производител на телефони в Китай, като през изминалата година компанията направи големи скокове и на пазара в Европа.

Новият флагман на марката е ясен знак, че амбициите й са да се нареди сред най-големите в индустрията и да предлага телефони от най-висок ранг.

Току що обявеният Find X3 Pro се очертава като един от най-интересните модели през настоящата година и предлага множество екстри, производителност и иновативни решения.

Започваме от екрана, който е първият на пазара, разполагащ с адаптивна честота на опресняване, варираща между пет и 120Hz за по-дълъг живот на батерията.

AMOLED панелът е с диагонал от 6.7 инча, 3216 x 1440 резолюция и е пръв в индустрията по още един показател - 10-битова честота на цветовете, която му позволява да възпроизвежда над един милиард нюанса.

Екранът е всестранно объл, рамките са минимални и трудно забележими, а в горния му ляв ъгъл е поместен кръгъл отвор за 32-мегапикселовата селфи камера.

Другият силен коз на модела е основната камера, която разчита на два сензора Sony IMX766 с по 50 мегапиксела.

Единият от тях е снабден с обектив с f/1.8 бленда с оптична стабилизация, а другият печели от обектив с широк ъгъл.

Към тях има и 13-мегапикселова телефото камера с 2х оптичен и 5х хибриден зуум, както и три-мегапикселова камера, която е предназначена за макро снимки и предлага до 60х приближение.

Флагманският профил е подчертан и от присъствието на Snapdragon 888 в тандем с цели 12GB RAM и 256GB вградена памет, без опция за други конфигурации.

Батерията на Find X3 Pro е с 4500mAh, като с бързото 65-ватото зарядно на Oppo отнема около 30 минути, за да се зареди от 0 до 100%.

Телефонът ще се появи на пазара в края на месеца и ще е наличен в две цветови разновидности - черен с лъскав гръб и син с матово стъкло.

Цената му от 1149 евро го поставя в най-високата категория при телефоните, но това е напълно очаквано, имайки предвид високите му спецификации и уникалния екран, с който разполага.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини