От х:

Днес в x:

Пробутват златни накити-менте на заложна къща в Кърджали,хващат своевременно измамниците

Трима извършили измама при продажба на златни накити, разкрили криминалисти от РУ-Кърджали. Двама мъже и жена от областния град изтъргували вчера в заложна къща накити, за които получили около 4000 лв. По-късно се оказало, че бижутата са фалшиви. При организираните издирвателни действия полицейски служители установили лицата – двама мъже на 25 г. и 28 г. и жена на 32 г., които са били задържани за срок до 24 часа в управлението. Образувани са досъдебни производства и разследващи полицаи продължават работата по случая с оглед на чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс за измама.

Крумовград. 27-годишен хвърлил камък и счупил стъкло на лек автомобил „Опел“. Инцидентът станал на 2 март около 14 часа в село Пелин. Полицейски служители от РУ-Крумовград издирили и задържали извършителя на деянието. Проверката по случая е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Момчилград. 29-годишен нарушил предписана задължителна карантина, установили служители от РУ-Момчилград. Мъжът напуснал жилището си, преди да е изтекъл срокът на разпоредената мярка от здравните власти. Група „Охранителна полиция“ извършва проверка по чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Джебел. Полицейски служители от РУ-Джебел установили 55-годишен, поставен под 10-дневна задължителна карантина от здравните власти, да нарушава мярката. Мъжът не бил открит на посочения от него адрес. Група „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР$Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини