От х:

Днес в x:

Ковид настъпва в училищата! Позитивни са ученик от Златоград и учител от Рудозем, 75 деца и 10 преподаватели под карантина

През последните 24 часа са излекувани 6 и дехоспитализирани 4 пациенти от Ковид-19 в областта. Новорегистрираните случаи са двадесет и един. Лицата са на възраст от 15 до 81 г., от общините: Смолян – 7; Златоград – 6; Рудозем – 4; Мадан и Девин – по 2. Позитивен е ученик от община Златоград, обучаващ се в електронна среда. Потвърден е учител от община Рудозем, карантинирани са 75 ученици и 10 колеги, които  ще продължат обучение онлайн.
Седем са хоспитализирани – трима в МБАЛ-Златоград, двама в МБАЛ-Смолян, по един в болниците в Мадан и Девин. Четиринадесет са на домашно лечение под наблюдение на личен лекар. Епидемиологичното проучване продължава.
Жена на 78г. от община Смолян, с придружаващо сърдечно заболяване, е починала в областната болница. Изказваме съболезнования на близките.
На 25.02.21г. са ваксинирани 294 лица – 265 с първа и 29 с втора доза. На сайта на РЗИ-Смолян е публикуван график за работа на специализираните имунизационни кабинети в областта.

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини