От х:

Днес в x:

10 °C

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!! Помогнете на Емел Емин от с. Воловарци!!

26-годишната Емел Реджеб Емин от с. Воловарци, община Кърджали се нуждае спешно от средства за Рехабилитация, от две години е на легло, при падане от височина получава счупване на гръбначния стълб, в поясната област и на двата крака. 
Лекувана е в ОАИЛ в болницата в Кърджали и в болницата "Свети Георги" в Пловдив последно е лекувана в Хирургичното оделение в Кърджали... 
Емел Реджеб Емин е в увредено общо състояние гръбначния мозък не е прекъснат и има надежда да проходи и да е сред нас отново.. 
За това са нужни средства с които семейството и не разполага освен това трябва да се извършват други платени процедури.. 
1-дин сейанс рехабилитация за 28-дни Струва 3000лв. НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОВА ЗАВИСИ ОТ НЕЯ [🙂] [🙂]  
Надяваме се ДОБРИ ХОРА ДА И ПОМОГНАТ!!!
Историята на Емел е много тежка, но това, което ме натъжава най-много е, че с нея сме на една възраст, а нейният живот е пълен с мъка и страдание.  

След падане от 4-тия етаж, Емел остава парализирана на 25г., когато целият живот е пред нея. [😔]  

Казва, че помни само как е лежала на бордюра 30 минути, преди някой да дойде. Първите й думи били „Жива съм“ и след това започва мъчението. 

Счупена пета, счупени прешлени, пълна загуба на усет от кръста надолу, операции и търсене на надежда в продължение на 2 години. 

Преди 2 седмици майка й се събужда посред нощ и я чува да плаче от болка в стаята си. Емел се опитва да прави няколко крачки на ден. 2-3 крачки и не й стигат сили за повече. 
В безизходица, без да знае какво друго да прави, решава да продаде булчинската си рокля и други нейни вещи, за да събере пари за рехабилитация. Докторите й дават надежда да провърви но рехабилитацията й струва 3,000лв на месец. 

Когато я попитах за какво мечтае най-много, тя каза: „Мечтая да отида на море и да поплувам във водата“, защото е прочела, че в морската вода има минерали, които са полезни за ставите и ще й помогнат да се възстанови по-бързо. 

Майка й ми каза, че били напълно загубени и им е било много тежко, но през последните дни няколко момичета са се свързали с нея и са обещали да й помогнат, момчета са им донесли хранителни продукти, а когато й казах, че ще дойда да я посетя, ми сподели, че от 3 дни не е спала от вълнение. 

Каза ми, че най-много е боляло заради това, че се чувствала изоставена и самичка, но когато е усетила подкрепата на хората, за пръв път от много време насам почувствала надежда и щастие.  

Лечението й ще се проведе в клиника „Сердика“, гр. София. 

Всеки, който иска да подкрепи Емел с мъничко дарение, може да го направи по следните начини: 

1. Титуляр: Emel Redzhep 
Сметка в евро: 
BG35STSA93000027696064 
2. Сметка в лева: 
BG86STSA93000025125034 
BIC : STSABGSF 
3. PayPal: 
http://Paypal.me/emelemin
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
28 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
28 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
28 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
28 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
28 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
28 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
28 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
28 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
28 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
28 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
28 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
28 фев 2021
Последни новини