От х:

Днес в x:

Новите попълнения към бъдещия сериал "Огън и кръв" на НВО

На час по лъжичка научаваме за новия сериал на НВО, базиран на друг бестселър на Джордж Р. Р. Мартин - "Огън и кръв". Той разказва историята на "драконовия" род Таргариен, а до момента знаехме, че Пади Консидайн ще изпълнява главната роля на крал Визерис Таргариен.

Ето кои са новите лица, които ще видим. Оливия Кук ще е в ролята на Алесинт Хайтауър, дъщеря на Ото Хайтауър, който е "ръка на краля". Най-желаната жена в Седемте кралства е израснала в Червената цитадела и, освен красива, е умна и умела в дипломацията.

Мат Смит ще влезе в ролята на принц Демcн Таргариен, брат на крал Визерис. Той е воин и носи драконовата кръв във вените си. Ема д'Арси е последното допълнение към актьорския състав до момента - тя ще е Ренира Таргариен, първородната дъщеря на Визерис.

За момента премиерната дата на "Огън и кръв" не е известна, но според Deadline епизодите ще са десет, а с режисьорската задача ще са натоварени Гита Пател, Клеър Килнър и Грейг Яйтанес. Събитията в сериала се развиват 300 години преди тези в "Песен за огън и лед".

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини