От х:

Днес в x:

Тинейджър-"ухажьор"заплашва с убийство две каки в Кърджали

За отправени закани за убийство е образувано досъдебно производство в РУ-Кърджали по чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс с постановление на Районната прокуратура. След скандал в Кърджали 17-годишен отправил заплахи към две 20-годишни жени. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

За хулигански действия на бул. „Тракия“ в областния град 37-годишен е задържан в РУ-Кърджали. По първоначални данни Около 15 часа вчера мъжът влязъл в пререкания с 44-годишен и го заплашил със саморазправа. След намесата на полицията участниците в скандала са били установени. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението изяснява случая с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в ОД на МВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. В Териториалното поделение на НОИ бил представен образец за осигурителен стаж за отпускане на лична пенсия с вписани неверни данни. Разследването е по чл.316 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

Девет пожарникари от службата в Кърджали загасили два горящи контейнера и комин на жилищна сграда в града след подадени сигнали вчера. Няма нанесени щети. Спасителен екип от същата служба разчистил паднали отломки от необитаема рушаща се къща в Кърджали и обезопасил района с ограничителна лента.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини