От х:

Днес в x:

Берлускони на спа с моделки заради болки в гърба

Италианският премиер Силвио Берлускони е прекарал уикенд в минерални бани заедно с известни моделки и звезди на телевизията, стана известно вчера.

Италиански вестник писа, че следователите за разкрили три жени, които са били заедно със 72-годишния премиер по време на почивката му на минерални бани от 28 до 30 ноември миналата година.

Бизнесменът, превърнал се в политик, се е регистрирал в Здравния център "Марк Месеге" край живописния град Тоди в областта Умбрия, за да премине терапия от масажи за болки в гърба.

Вестник "Ла Република" пише, че следователите са идентифицирали две от момичетата. Едната е телевизионната звезда Барбара Гера на 31 години, която се появи в няколко програми на медийната империя Медиасет на Берлускони, включително и в риалити шоу под името "Фермата".

Другата е моделката Лисия Нунес, превърнала се в телевизионна звезда, която се появи по-рано тази година в италианската версия на турнир по танци. Тя е на 31 години.

Двете жени са били поканени от бизнесмена Джампаоло Тарантини, за когото се твърди, че е наемал момичета за купоните на Берлускони.

Нунез казва за вестника: Мога да ходя, където пожелая и не трябва да обяснявам пред никого защо го правя.

Вестникът пише, че третото момиче е на 25 години и е от Доминиканската република. То току-що е завършило право, но името му не се съобщава.

Минералните бани, които се намират в древна римска сграда са плод на дейността на родения в Париж предприемач Месеге, който е откривател на т.нар. "еднодневна лека диета", която се спазва един ден в седмицата.

Минералните бани комбинират алтернативната медицина със специални козметични операции и терапии. Месеге казва, че това е "най-доброто място да се възстановите".

Последното разкритие идва след публикуването на серия от записи, направени от скъпата проститутка Патриция Дадарио /на 42 години/, след като тя е прекарала нощ с Берлускони. Тя може да бъде чута, как хвали сексуалните му способности, докато той й дава съвети за разчилни сексуални техники.

Подробности за връзката на г-н Берлускони с г-ца Дадарио бяха публикувани по време на разследване за корупция на бизнесмена Тарантини.

Вчера фотографиите на г-ца Дадарио в различни пози, но без дрехи, бяха публикувани в испанско списание.

В интервю за крюкарско испанско списание тя казва, че Берлускони й е посветил песен, но отказва да съобщи дали той взема Виагра или пие алкохол.

Източник: kafene.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини