От х:

Днес в x:

11 °C

Сандали с чорапи за зимата - специално препоръчано от гиганта Маноло Бланик

Модният дизайнер Маноло Бланик разкри, че неговият избор за зимата са сандали с чорапи, съобщи Контактмюзик.

Прочутият дизайнер Маноло Бланик (77 г.), създал своя бранд обувки през 1970 г., уточни, че комбинацията му е любима за това време на годината, защото е "елегантна", но призна, че не е за всеки.

"Според мен един красив костюм, комбиниран с поло и сандали с чорапи е перфектната зимна униформа. И е толкова елегантно. Вероятно не е по вкуса на всеки, но на мен ми харесва", каза дизайнерът в интервю за "Мистър Портър".

Дизайнерът дава съвети и за стила, който според него е по-важен от модните тенденции: "Дали ще е костюм от "Савил роу", очила на "Кътлър енд Грос" или обикновена фланелка и джинси, открийте в кое ще се чувствате най-удобно. Стилът е по-важен от модата. Когато за пръв път срещнах драматурга Тенеси Уилямс, вече бях избрал своята "униформа" - двуреден костюм и папийонка. Той ме изгледа отгоре до долу и каза: Изглеждаш като мен, когато продавах обувки. Отвърнах му - аз това и правя".

"Винаги купувам костюмите си от "Андерсън енд Шепард", вечерям в "Уилтънс" и пазарувам арт материали от "Грийн енд Стоун" в Челси. Всеки ден закусвам корнфлейкс и мармалад. Обичам познатите неща, особено познатите места. Понякога не е нужно да откриваш всичко - новите неща често са разочароващи. Обичам навиците. Бих искал да свикна да спя добре, защото не го правя", споделя Бланик. 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

Bevállalnátok a szandál & csillogós zokni kombót?😉👠

Публикация, споделена от Somorjai-Gáti Eszter (@momlovesdiamonds) на

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини