От х:

Днес в x:

Акценти по Евроченъл през ноември

И през ноември Евроченъл представя най-доброто от европейското кино. Премиерите включват нов украински романтичен сериал и колекция от филми от Испания и Португалия.

Евросерии:

Ноември започва с премиерата на нов сериал. Романтичната драма от Украйна изследва и разкрива мотивите зад истинската любов и омраза. В Twilight зрителите ще срещнат Маша и Олех, двама млади от различни социални кръгове и потекло, които се влюбват и решават да се оженят. Срещу волята на техните семейства, те ще се борят да останат заедно и ще се превърнат в символ на истинската любов.

Еврокино:

През ноември Евроченъл представя вълнуващи нови кино заглавия от Иберийския полуостров. От Испания каналът ще покаже три страхотни истории - от романтика до екшън и психологически трилър.

"Следите на Парите" следва един испански бизнесмен в неговата персонална и професионална криза. Той сключва мулти-милионна сделка с аржентинското правителство и това е единствения му шанс за изкупление. Той се озовава в Буенос Айрес, сред водовъртеж от корупция, метежи и интереси на висши кръгове и трябва да намери своето място.

"Време на честта" ни връща в Испания през 1940, за да ни срещне с една двойка, която се бори за любовта и оцеляването си в  страната, разкъсвана от диктаторския режим на Франко.

"Злото" е екшън трилър за войните на наркокартелите на мексиканско-американската граница.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини