От х:

Днес в x:

-1 °C

Акценти по DC през ноември

Треска за злато
От вторник, 17 ноември, в 22:00 ч.
Живеейки без електричество в жестоката пустош на Юкон, група амбициозни златотърсачи усилено търсят ценния метал. Рик може или да удари голямата печалба, или да изгуби всичко, а Паркър има шанс това да е най-добрият му сезон в търсене на подходящото място с нова златна жила. Очакват ги безброй предизвикателства. Екипите трябва да работят неуморно, за да поддържат машините в изправност. Дали ще успеят, или ще се провалят, зависи от приятелствата, които ще успеят да създадат в общността, ако искат да имат шанса да забогатеят.

Светът на автомобилите с Майк Брюър
От сряда, 11 ноември, в 22:00 ч.
Търговецът на коли Майк Брюър знае много за автомобилите, но дори той не е запознат с всичко. Майк тръгва на обиколка, за да се запознае с други хора, които споделят любовта му към откриването, създаването и управлението на моторни превозни средства. Дали става дума за лоурайдъри и хората, които ги управляват в Лос Анджелис, за драг състезание на шампионите в Индианаполис, или за среща с механиците от Чикаго, които съхраняват изкуството за ръчно изработване на автомобилни каросерии, Майк открива и преживява някои невероятни моторни субкултури и се запознава с хора, чиято страст към автомобилите не отстъпва на неговата.

Аляска: Последната граница
От събота, 21 ноември, в 21:00 ч.
Дълбоко в пустошта на Аляска живее семейство Килчър и изолираната им общност. Семейството, начело с патриарха Ац Килчър, живее в чифлика си близо до Хоумър, Аляска, от четири поколения насам. Тези мъже и жени се борят със земята, от която изцяло зависят в дивата природа. Няколко месеца през лятото и есента те се занимават с градинарство, лов и риболов, събиране на провизии и подготовка на животните за оцеляване през свирепите зими в Аляска. Повечето членове на семейството живеят почти изцяло без електричество, без течаща вода и ток и се гордеят с това. Но свободата има цена и макар че животът им никога не е скучен, оцеляването не е лесно.

По следите на океанските гиганти
От неделя, 1 ноември, в 21:00 ч.
Изследователят и режисьор на филми Патрик Дикстра пътува до края на света, за да открие най-големите и неуловими океански гиганти в завладяващата поредица. От анализ на поведението на кашалотите в Доминика и нощно гмуркане с гърбати китове в Колумбия до използване на дронове за проследяване на гренландски китове в Русия, Патрик навлиза дълбоко в техните тайнствени подводни светове. Предстои му да открие много за световните океани, приближавайки се както никога досега до някои от най-енигматичните същества в света.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020
Последни новини