От х:

Днес в x:

Оставиха в ареста свиленградчанина, заловен с марихуана за 65 бона

Изображение 1 от 2

    Свиленградчанинът Валентин Теохаров остава в ареста. Това постанови окръжния съдия от Хасково Красимир Димитров.

    45-годишният мъж беше заловен на 27-ми септември с 10.430 кг. марихуана в колата си при полицейска проверка в района на тир паркинг Генералово. При нея на задната седалка на автомобила му „Ауди А6“ полицаите забелязали голям сак, от който извадили 10 пакета, а последвалият полеви наркотест доказал, че съдържанието им е марихуана. Стойността на опиата е 65 580 лева.

    Адвокатът на Теохаров поиска налагане на мярката за него „домашен арест“, като представи пред съда епикиризи за сърдечни проблеми и неврологично заболяване на прешлените на подопечния си, но отпреди две години, тъй като новите документи за заболяванията му не били готови.

    На съдебно заседание стана ясно, че Теохаров е извършил престъплението по което е обвинен -за пренасяне на високорисково наркотично вещество в изпитателния срок на друга, наложена му присъда за контрабанда на цигари.

    Ако бъде признат за виновен по настоящото обвинение Валентин Теохаров може да лежи в затвора от 3 до 12 години, предвижда се и глоба от 10000 до 50 000 лева.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Хи
      Химика
      7 -1
      18:34, 30 сеп 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ма
      Марашев
      9 0
      20:40, 30 сеп 2020
      Брат му е Георги Теохаров бивш митничар от нарко отдела на Кап.Андреево.Вие си направете изводите.Защо е работил там и защо прекия му началник него е разкарал.Дали и той не е бил зависим, А????
    • 3
      Сд
      СД
      0 0
      11:24, 1 окт 2020
      Г-н Марашев, като бивш и дългогодишен началник на Агенция Митници Свиленград преди, Вие не сте ли взимали от каргото едри патици......
    Последни новини