От х:

Днес в x:

Мома пристава на изгората си, близките й я смятат за отвлечена

Криминалисти от РУ-Крумовград открили 18-годишен и непълнолетна след подаден сигнал за отвличане от близки на момичето. В полицейското управление било съобщено, че на 21 септември около 19 часа 16-годишната била принудена в Крумовград да тръгне с момчето и е в неизвестност. В резултат на незабавно организираните издирвателни действия двамата били открити в харманлийско село при близки. Непълнолетната е била предадена на родителите си, а 18-годишният задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. От първоначално снетите обяснения липсват данни за отвличане. Образувано е досъдебно производство и работата продължават група „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

12-годишен откраднал 180 лв., установили полицаи от РУ-Момчилград след подаден сигнал за деянието. Парите изчезнали от незаключен автобус, паркиран на автогарата в града на 21 септември. След направени проверки полицаите стигнали до малолетния, у когото била намерена откраднатата сума. Парите са предадени и са на съхранение в управлението. На момчето е оказана полицейска закрила за срок до 48 часа в РУ-Момчилград.

72-годишна е със счупена ръка, след като била бутната от домашно животно, оставено без надзор. Инцидентът станал вчера около 8,30 часа в село Ново Соколино. По случая в РУ-Момчилград е започната проверка по чл.325в, ал.1 от Наказателния кодекс, която се извършва от група „Охранителна полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини