От х:

Днес в x:

Заключват димитровградчани в поща заради скандал за предпазна маска - Видео

Изображение 1 от 4

    Видео на живо в социалната мрежа под името "Маскарад в пощата. Приключение на бал с маски и шлемове в пощата на Димитровград" публикува небезизвестният димитровградчанин Пламен Пасков.

    Лайфът, направен в сградата на Български Пощи в Димитровград, започва своето излъчване след като входните врати на сградата са били заключени, след явно ескалиране на напрежението между Пасков, мъжът, изпълняващ функцийте на охранител и служителя в пощенскта станция. Спорът, по думите на Пламен Пасков е възникнал, след като той влязъл в сградата без предпазна маска, а служителите и охраната са се възпротивили от нарушаването на създадения ред в пощенската служба.

    Охранителят, с цел да възпрепятства напускането на помещението от Пасков, след като не му се е подчинил да си сложи предпазна маска в салона на пощенската станция, заключва вратите на пощенската служба. След заключването на вратите, хората остават блокирани в салона на пощата, а пред сградата се натрупват желаещи да влязат в салона. Вратите остават заключени до пристигането на 2-ри екип от полицейски служители по думите на Пасков, когато служителите на реда възстановяват нормалния пропусквателен режим, вземат показания от служителя на Български пощи и пристъпват към съставянето на акт на установения в нарушение Пламен Пасков, след което го извеждат от сградата.

    Видимо от видеото на Пасков, му е съставен Акт за административно нарушение на закона за здравето на РБ, който Пасков смята да обжалва в съда. Пламен Пасков споменава в своето видео, че изискването за носене на маски противоречи на други закони, поради което няма задължението да го спазва.

    Видеото на няколко места прекъсва за да продължите да го гледате прябва да превъртите 2-3 секунди:

    На живо: Маскарад в пощата

    Приключение на бал с маски и шлемове в пощата на Димитровград.

    Публикувахте от Пламен Пасков в Петък, 18 септември 2020 г.
    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (38)

    • 1
      Й
      й
      9 -3
      19:37, 18 сеп 2020
      Не мога да повярвам-нема коментари.
      • Ай
        ай ай
        3 -5
        12:32, 20 сеп 2020
        че кой го гледа този смешник? много пропадна завалията
    • 2
      Др
      Драги ми Смехурко
      9 -14
      21:13, 18 сеп 2020
      Мая Манолова от Димитровград. Виж коментара
    • 3
      Аз
      Аз
      16 -42
      21:35, 18 сеп 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ба
        Бай Мирон
        55 -7
        23:19, 18 сеп 2020
        Напротив, достойна постъпка на свободен и смел човек. Нужни са повече такива хора!
      • Зо
        зомби
        43 -4
        23:24, 18 сеп 2020
        На теб утре ако ти кажат че трябва да влезеш с памперс в хранителен магазин ще влезеш ли да та *** и олигофрена облъчен
      • Дд
        дд
        23 -5
        23:51, 18 сеп 2020
        Сложете си две маски!
      • А къде тук анонимното ''аззззз'' вижда закон:)??? По принцип, хората с някакви сърдечни заболявания, макар и леки, астми, дихателни проблеми, ниско/високо кръвно алергии и някои други здравословни проблеми са освободени от носене на намордници...Това в мутроландия не се ли знае??? Или в закона е да се убиват хората под предлог колко много сме се грижели за тях...И колко ни интересува тяхното здравенце и благосъстояние...хехех ами тогава след като толкова сте загрижени за нас, давайте ни и по 500 лв всеки месец може 1000..а не едностранна та маскова хмм ''грижа''Много елемтарно и глупаво се лъже..но от корумпирани, ниско образовани мързеливи, алчни индивиди друго и не трявба да очакваме...Позорниц.. Оставка! Сем. Светла и Веселин Петкови
      • Зд
        Здр
        3 0
        01:14, 20 сеп 2020
        Много ме дразнят прости хора, като Вас.
      • Ма
        Мария
        4 0
        09:20, 20 сеп 2020
        Защото не е овца.Явно и вие не правите разлика между закон и заповед.
    • 4
      То
      Той
      41 -6
      22:08, 18 сеп 2020
      Охранителят , бивш полицай селяк от с Радиево - абсолютен дървеняк, дървеняк и пак дървеняк ,които не може да погледне повече от носа си напред.
    • 5
      До
      Долу медицинския фашизъм!
      45 -8
      22:31, 18 сеп 2020
      Браво на Пламен Пасков за желязната му позиция! Така се прави! Маските са вредни за здравето и причиняват бактериална белодробна пневмония и стафиококова инфекция!

      Освен това задължителното носене на маски противоречи на два действащи закона! Ето и законите:

      Закон за здравето: Чл. 63. (Изм. - ДВ, бр. 44 от 2020 г., в сила от 14.05.2020 г.)
      (9) Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.
      https://www.lex.bg/laws/ldoc%20/2135489147
      ___
      Проект: 654-01-58/20.04.2016 г.
      Глава първа.
      ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО
      Чл. 1. Този закон урежда ограничаването на носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.
      Чл. 2. (1) На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.
      (2) Публично място по смисъла на ал. 1 е всяко обществено достъпно място на територията на Република България.
      Чл. 3. Разпоредбата на чл. 2, ал. 1 не се прилага:
      1. ако носенето на облеклото се налага:
      а) по здравословни причини;
      б) от характера на упражняваната професия;
      в) в рамките на спортни, културни, образователни или други подобни прояви, когато се носи от участниците в тях и е с временен характер;
      2. в молитвените домове на регистрираните вероизповедания;
      3. когато със закон е установено друго.
      Чл. 4. (1) Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, маски или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето.
      (2) Лицето е прикрито частично при носенето на облекло, с което са закрити устата, носът или очите.
      (3) Лицето е скрито напълно при носенето на облекло за цялостно закриване на лицето.
    • 6
      Зо
      зомби
      6 -1
      23:21, 18 сеп 2020
      Все повече олигофрени ще изплуват
    • 7
      На
      НаПростЧовек *** СеНабива
      26 -5
      02:19, 19 сеп 2020
      Браво! Така се прави какви са тия наморници... да го дух@т тия скапаняци с измисления си вирус. Аз маска не съм слагал още на лицето си и нито съм умрял нито пък проблем са ми правили някъде. Маски долу!
      • Да
        Данчо
        7 -3
        08:39, 19 сеп 2020
        А, щом ти си добре, това е най-важното.
    • 8
      Пе
      Пешо
      4 -26
      08:15, 19 сеп 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Св
        Светла и Веселин Петкови
        16 -1
        12:43, 19 сеп 2020
        много злоба и ниска самооценка на пешко:))
      • Дд
        дд
        1 0
        14:18, 22 сеп 2020
        Пешко,стани известен по руски,гръцки,немски.....медии.Колко езика знаеш?Колко книги си прочел?Какво ти е образованието?Ако тоя пазвантин в пощата те заключи ще оцапаш гащите,но тук лесно се лае.
        Пешко,България има нужда от хора,като теб.Ти си ценен пример за децата.Ти си,като ония бедни душици,които са блеели в кошарата,когато Ботев е пресякъл Дунава.Имаме светли примери имаме и овце.Децата трябва да знаят,че да си овца е трудно и мизерно.
    • 9
      Пе
      Пешко....
      28 -2
      11:57, 19 сеп 2020
      Пешшкоо, Пламен Пасков е разумен човек, още повече разбира от медицина и познава действието на корона вируса. Но такива пешковци да дават мнението си по въпроси насилствено наложени от едно тъпо правителство, което наложи допълнителна диктатура. Има МП от 2016 г. за действия при пандемия и кой как да действа, а това правителство измисли щабове само и само да вмени грозни неща. Така, че действията на Пламен Пасков са съвсем адекватни, но жалкото е , че такива хора са малко. Трябва всички да направим това, което Пламен Пасков е показал.Така, че поздравления за този буден наш съгражданин. Освен това, този охранител е голям Цербер и се държи агресивно към гражданите. С какво право заключва вратите след като има незаконова неразбория. Единият закон казва едно , а другия противоложно и си противоречат. Защо спазва единия, а противоречи на другия. Същото се отнася и за полицията. Защо съставят акт за едното вместо да му направят поздравления, че спазва другия. После иди уважавай полиция и охранители.
    • 10
      Св
      Светла и Веселин Петкови
      24 -2
      12:41, 19 сеп 2020
      Браво на Пламен Пасков! Поддържаме го във всяко едно отношение и гледаме редовно неговите видеа, коментари и разбира се ги пращаме на приятели, слагаме ги по други групи на нета...Хората трябва да знят ИСТИНАТА и да не се страхуват..И да така е, ние сме Собствениците на тази държава, те са само наш обслужващ персонал или наемни работници..те са на това място заради нас, ние не сме в България заради тях...Не харесваме работата им, изключително ниско качество и ги уволняваме..съвсем естествено е..Но те, не се знае по силата на какви закони не искат да се уволняват и става парадоксален случаи..Не говорим, че съвсем са се забравили, разполагта се с нашата държавна собственост и природни богатства все дно им е на тате и на дедко:)) И даже забележете нахалството, сами си определят заплатите...пълен абсурд, както спомена и Пламен..Къде се е видяло обслужващия персонал и наемният работник сами да си определят възнаграждения и заплати..И това е незаконно...Така че действат против законите наемните ни работници вкл и нещастните милиционерчета:(((Поздрави за Пламен и за всички съмишленици..Имаме нужда от такива хора и професионали като него, Доц. Мангъров, Д-рите Първанова, Тодоров, Генчев, Гълъбова и още други за които не мога точно да си спомня имената, но ги има и не са чак толкова малко.!!! Сем. Светла и Веселин Петкови
      • Ди
        Димитър Томов
        8 0
        23:16, 19 сеп 2020
        Да ! трябва всички които разбират какво искат да ни кажат и на какво искат да ни научат умни хора като Румен Радев , Иво Христов , Пламен Пасков , доц. Мангъров ( и много други ... ) , трябва всички като един да застанем зад тях , да вършим всичко като тях , да да ги следваме и подкрепяме в правото им дело ! На тези хора вярвам и ще гласувам доверие , те говорят истината , те ни сочат правилния път ... хаѝде сега да се видиме , коѝ с кого е , за какво е и за къде е .... .
    • 11
      Ми
      Мими
      23 -2
      13:32, 19 сеп 2020
      От доста време следя коментарите на Пламен Пасков по повод корона вирусът.
      Затова мога да кажа че всяка негова дума и постъпка е строго обоснована.
      За съжаление проблемът не е само локален а и Глобален.
      На достъпен български език Пламен обяснява своята позиция по въпроса. И какво се установява - само истина в неговите думи. Затова преди да го критикувате се вслушайте в това което той казва и прозрете истината.
      Ако не за вас самите то за бъдещето на вашите деца и за бъдещето на България.
      Наистина имаме нужда от много смели хора като Пламен да защитим своите: самоличност, гордост, здраве, и най вече свобода на живот мислене и реч.
      Не трябва да се подчиняваме на тази система, която по най скоростен начин ни ограбва и превръща в роби на банки, правителства и илюминати.
      Това те вогат да постигнат единствено и само като използуват инструмента на разединяване на обществата и превръщането им във врагове един към друг.
      Аз си спомням по време на моето детство по възрастните хора казваха: " ще дойде време, когато ще ни накарат да плащаме и за въздухът който дишаме".
      Както виждаме това време дойде.
      Всичко, което беше нормално за нас преди 30-40 години сега не нормално.
      Ами вземете за пример правителството
      навремето правителството обслужваше интересите на Народа си а сега народа слугува на правителството, което се управлява от външни сили.
      Образованието, здравеопазването, моралът етиката и т.н всичко беше на ниво. А какво имаме сега......едно нищо което се нарича ново нормално.
      Ами то нормално не може да бъде ново или старо. Може да бъде нормално или не нормално.
      Много може да се дискутира по въпросите на днешното време, но затова се изискват много знания, интуиция и следене на логиката, а не сляпо вярване и подчинение на една коварна световна система,която ни превръща в цифрови номера и кодове с цел разрушаване на индивидуалната ни самоличност, семейният ни морал и обществената ни национална гордост.
      За това ви моля следете предаванията на Пламен Пасков и на много други опозиционни социални медии по света и прозрете истината за себе си и за бъдещето на човечеството.
      Благодаря ви за времето , което използувахте да прочетете моят коментар. Бог да пази всички разумни.
      • Ди
        Димитър Томов
        7 0
        23:41, 19 сеп 2020
        ... за словото на Мими : ами браво ! , позволи ми да ти благодаря от мое и от името на всички които мислят като нас . Толкова силно и правдиво е написано ... иска ми се да добавя , да , много има още ... няма как да стане само с един коментар .
    • 12
      Пр
      Приятел на Пасков
      13 0
      22:25, 19 сеп 2020
      Велик си бе Пламене 💪🏻👍🏻👏🏻😅 нека разберат убитаците че са попаднали на гражданина който не е трябвало да попадат 😂😂😂👏🏻👏🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
    • 13
      Dd
      dd
      7 0
      01:02, 20 сеп 2020
      Германски лаборатории започнаха изследвания на маски на хора.Спират те на улицата и ти взимат маската.
      Резултатите са потресаващи.Бактерии,токсини,стафилококи....общо взето всичко,което имате на клавиатурата на компютъра сега е пред устата ви и го дишате.
      За мен обаче най/голямата изненада в маските е наличието на ПЛЕСЕН! Да ПЛЕСЕН!
      Тук ако ви открият ПЛЕСЕН в дома,която понякога не се и вижда,идват едни чичковци опаковани от глава до пети.Започват да ви обезпаразитяват жилището и докато лаборатория не потвърди,че можете да си влезете в къщата,сте на хотел или при роднини.
      Дори закона е,че деца не могат да живеят в жилища с плесен,но сега е ОК да дишат плесен от маски.
      Влезте в ютюб,има снимано родилно,където новородените са с минишлемове,бях виждал новородени с маски,но мислех,че това е колаж.Е,очевидно фашизма граници няма.
      • Jo
        Jojo
        9 0
        02:21, 20 сеп 2020
        Още веднъж-БРАВО!на Пламен Пасков за абсолютно адекватната му позиция.Напълно обосновано! Апропо...полицейските началници да се поинтересуват подчинените им слежители, "учили за полицаи", не трябва ли поне елементарна правна култура да имат. Те са подчинени и на законите!жалко и смешно...за времето на изписване на безсмисления акт можеха да си обходят района и да предотвратят някое престъпление,или някое
        ПТП...действително административно нарушение
    • 14
      Ко
      Коректор
      4 -4
      04:56, 20 сеп 2020
      Пише се функциите, а не функцийте - до автора на статията.
      • От
        Отговор
        6 -3
        08:07, 20 сеп 2020
        Аман от коректори , аман от съветници , аман от умници , всеки акъл дава.
        Не е толкова важно , дали си допуснал някаква грешка , колкото смисъла на това което иска да изкаже даден човек ! Защото всички понякога допускаме по някаква грешка .
      • До
        до Отговор
        2 0
        14:24, 22 сеп 2020
        Пунктуацията е важна ако си медия,Или доказваме думите на проф.Христо или не.
        Аз също не съм перфектен,но щом виждам груби правописни грешки,смислови и какви ли не още в БЪЛГАРСКИ КНИГИ и ДЪРЖАВНИ МЕДИИ,нещата са за оплакване.
        Нищо чудно,че децата не се разбират вече.Употребяват побългарени чужди думи,но не с тяхното речниково значение.
        Все пак Димитровград не е просташки град.
    • 15
      Ге
      Георги
      9 -1
      08:01, 20 сеп 2020
      Целта е една ,да ни принудят да се движим в един коридор , в колона един след друг , с наморници, и използвайки "факта" пандемия , да ни наложат това което са замислили.
      А именно - послушание и изпълняване на заповедите на определена група хора !
    • 16
      Ха
      Хайван доктор
      3 -7
      12:22, 20 сеп 2020
      момченцето което иска да изпъкне е много жалко сел... Виж коментара
      • А.
        А.Г
        6 -1
        13:33, 20 сеп 2020
        Ати какъв си?Доктор на науките ли?!
      • 52
        5216
        4 -1
        22:28, 20 сеп 2020
        Хайван ли си боклук ли си или просто прост човек?
    • 17
      Бр
      Браво.
      3 0
      19:38, 20 сеп 2020
      До г-н Пасков!
      Какво написах те като Възражение ?
      И не трябва ли са се подпишем само на получил, а не на нарушител ????
    • 18
      Ня
      НЯКОЙ
      0 0
      23:58, 20 сеп 2020
      Имам и питане , като гледате видео клиповете има ли реклами моля пишете коментар под видеята , ако решите можете и да се абонирате Благодара за вниманието ..За пандемията в берлин клипове споделяте , над един милион хора на протест " е все още улиците са чисти няма трупове и черни чували по земата "
      търсят се хора да заразяват със корона вирус , удрят по най милото не стана номера със нашите майки и бащи сега е ред на децата ви не ги пращайте
      https://www.youtube.com/watch?v=Zp_sm2clwf4&t=26s
      • Дд
        дд
        1 0
        14:34, 22 сеп 2020
        Не в Берлин,а в цяга Германия има ежедневни протести.Просто двата в Берлин събраха по 1 000 000 души.За съжаление върви акция,разрешените протести против Корона мерките и Маските да се забраняват от полицията в деня на протеста.Има и множество арести от типа на софийските арести по градинки.Меркел сваля всички постове на лекари,които съдържат критики.До онзи ден бяха 6000 ютюб клипа,а 900 книги са забранени за издаване.
        Въпреки това,множество лекарски обединения,фармацевти и професори непрекъснато протестират.
        Понеже не гледам бг медии,кажете дали българските телевизии отразяват протестите в Германия.Моя роднина в Бг дори не беше чула,въпреки че всеки ден гледат бтв и нова.
    • 19
      12
      123
      4 -6
      12:04, 21 сеп 2020
      Пламен Пасков е лицемер и си стартира предизборната компания по модерен начин - чрез лайф. По добре да си работи професията и да не се излага.
      • Дд
        дд
        2 -1
        14:27, 22 сеп 2020
        Кажете го на вашият шеф пожарникар.Вместо да съсипва държавата да ходи да гаси пожари в Гърция,че там вълната пак пали наред.Бежанската вълна!
    Последни новини