От х:

Днес в x:

Серия от катастрофи по празниците в областта, шофьор избяга от местопроизшествието

На 05.09.2020 г. около 17.20 ч. по път ІІІ-5904 в землището на с. Едрино, общ. Крумовград, 25-годишен водач на товарен автомобил, управляващ с несъобразена скорост с релефа на местността, губи контрол над автомобила и блъска правилно движеща се каруца. Настъпва ПТП с материални щети и пострадал пътник с охлузни рани. ПТП е обработено по административен ред.

На 05.09.2020 г. в гр. Кърджали около 23.45 часа по ул. "Стефан Стамболов", 26-годишен водач на лек автомобил «Фолксваген каравел» с несъобразена скорост с интензивността на движение губи контрол над автомобила и блъска с предната си част, паркиран лек автомобил «Пежо». Водачът напуска местопроизшествието, последствие е установен и тестван за алкохол с техническо средсво дрегер, отчел 1.77 промила на хиляда. Заведено е досъдебно производство.

На 07.09.2020 г. около 11.30 ч. в гр. Кърджали, бул."Беломорски" на Ардински мост 50-годишен водач на товарен автомобил блъска изчакващия в дясната лента автомобил "Опел". В следствие на удара «Опела» се блъска в изчакващия пред него лек автомобил "Хюндай" . Настъпва ПТП с материални щети. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство "дрегер", който отчел нулеви резултати. ПТП е обработено по административен ред .

На 07.09.2020г. около 15.30 ч. на път I-5 км., на разклона за с. Черна скала, 45-годишен водач на лек автомобил "Ауди" отнема предимството на правилно движещ се лек автомобил "Опел". Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство "дрегер", който отчел нулеви резултати. ПТП е обработено по административен ред .

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини