От х:

Днес в x:

Караянчева имала подкрепа на депутати от БСП за новата Конституция

Предложената Конституция от ГЕРБ е покана за разговор по темата. Това обясни в студиото на БНТ председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и посочи, че разговорите с парламентарните групи ще продължи.

Партията предложила основа за нова Конституция. Все още не била изчистена процедурата по дебата за новата Конституция. Техническите проблеми в проекта на ГЕРБ ще бъдат изчистени, стана ясно от думите на парламентарния шеф. Радвам се, че този диалог започна, каза Караянчева. Този проект е начало, подчерта тя.

Според нея в БСП има депутати, които имали готовност да подкрепят Конституцията, предложена от управляващите. Такива заявки били дадени в частни разговори с ГЕРБ.

Караянчева отсече, че партията не може да бъде обвинявана в задкулисие с ДПС. В смесените райони ГЕРБ е опозиция на ДПС. От нови избори няма да спечели държавата.

В момента най-подготвени за избори са именно ГЕРБ, а структурите на партията са в кондиция, по думите й. Никога не сме стояли на власт на всяка цена, допълни тя. ГЕРБ не се страхували от проверки, защото не са направили нищо лошо. Според нея предизборната кампания започнала много по-рано.

Това да живееш в "Бояна" не те прави президент, захапа тя държавния глава. Президентът трябвало да е обединител на нацията, а не да бъде толкова остър.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Od
    od
    7 -2
    11:23, 26 авг 2020
    Нищо чудно да са подкупили някой от бсп. Винаги съм казвал че в българският народ на глава от населението има най -много безродници и предатели. Няма да казвам че сме долно племе щото има и нормални хора. Въпреки че са малко
  • 2
    ¢
    ¢
    2 -2
    12:38, 26 авг 2020
    Комунистите се подкрепят един друг.
    • Да
      да
      1 -2
      13:02, 26 авг 2020
      точно казано
  • 3
    Ти
    Тито
    1 -1
    13:15, 26 авг 2020
    ПКП и така до края на света
    • Пр
      ****** ************ *****
      2 0
      16:11, 26 авг 2020
      Тази как не си подаде оставката не знам, явно парите са всичко за нея , не достойнство й
Последни новини