От х:

Днес в x:

Серия от хулигански прояви в областта,мъж заплашва приятелката си с нож на работното й място

За хулигански действия двама са били  задържани в  РУ-Момчилград. На 8 август около 14,30 часа 33-годишен предизвикал скандал и заплашил с нож приятелката си на работното ѝ място. Задържан е за срок до 24 часа, започната е проверка по чл.325, ал.1 от НК. По същия текст е образувана проверка след инцидент на 9 август. Около 17 часа на улица в града възникнал скандал между двама мъже на 39 г. и 55 г. Инициатор на свадата бил по-възрастният, който напръскал със спрей опонента си. Пострадалият е бил настанен в кърджалийската болница, а извършителят на хулиганството задържан за срок до 24 часа. Работата по случаите продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.   

Кърджали. За хулиганство, съпроводено със съпротива срещу полицейски служители, 57-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. Около 6,30 часа на 9 август мъжът, който се придвижвал с автомобил, бил спрян за проверка в село Резбарци. Водачът отправил обиди и ругатни към служителите на реда, отказал да представи документите си. Проверката по случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“ с оглед на чл.325, ал.2 във връзка с ал.1 от НК.

Кирково. Досъдебно производство по чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от НК е образувано в РУ-Кирково с постановление на Районната прокуратура в Момчилград. 45-годишен нарушил противоепидемичните мерки, като не спазил задължителна 14-дневна карантина, определена от здравните власти. Разследващ полицай продължава работата по случая.

Специализирани операции. 15 ловци от дружинките в Подкова и Чорбаджийско са били проверени от полицаи от РУ-Кирково и служители на Държавното горско стопанство в съвместна операция на 8 август за редовността на разрешенията за лов, за носене и употреба на оръжие и спазване на мерките за безопасност. Няма констатирани нарушения.  

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини