От х:

Днес в x:

Изследваха 72 души за коронавирус в Хасково

През последното денонощие на територията на област Хасково са взети 72 проби за наличие на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Всички те са взети от РЗИ - Хасково. 30 от пробите са на потребители в Дома за пълнолетни лица със сетивни нарушения - Хасково. 28 са на потребители на Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания 1 и 2 - Хасково. 9 са на потребители от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания – Хасково. 5 от пробите са взети от лица от община Хасково по преценка на епидемиолога.

Очакват се резултатите от тестовете.

През последните 24 часа в страната са регистрирани 79 души с Covid-19, показва Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: София град – 18, Пазарджик – 16, Сливен – 16, Шумен – 12, София област – 5, Плевен – 4, Разград – 2, Бургас – 2, Пловдив – 1, Враца – 1, Кърджали – 1, Ямбол – 1.

През изминалите 24 часа в България са регистрирани 3 нови смъртни случая с потвърден коронавирус.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ца
    Цанев
    7 -4
    09:50, 10 юни 2020
    След всеки скандал, заради който във всяка нормална държава, а не кочина, каквато е България, правителството моментално трябва да подаде оставка и да се измете, „внезапно“ заразените от корона вирус се увеличават „с невиждана ярост“.
  • 2
    Ро
    Роб
    6 -5
    10:48, 10 юни 2020
    Е да ама сега има да открадне едни 15 милиарда от еврогейците и какво по – удобно прикритие от коронавируса как виждате иначе да се облажат в най скоро време, ами да. с удължаване на карантината и контрол на раята…
Последни новини