От х:

Днес в x:

Обратен завой предизвика катастрофа до бензиностанция на изхода на Кърджали

54-годишен водач с „Фолксваген“ предприел завиване в обратна посока в района на бензиностанция в областния град, отнел предимство и блъснал товарен „Мерцедес“. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. На 2 май около 18 часа на ул.“Булаир“ в областния град бил спрян за проверка „Опел“, управляван от 57-годишен. Тестът за алкохол на шофьора отчел 2,09 промила. Отказана била кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Мълния запалила помощна постройка в село Пчеларово. Инцидентът станал на 2 май около 14 часа. Екип на пожарната служба в Кърджали загасил огъня, който унищожил 36 кв. м покривна конструкция. При небрежна работа с огън възникнал пожар в селскостопанска сграда в село Висока поляна на 3 май около 13,30 часа. Постройката и 30 бали слама изгорели. Екип на пожарната служба в областния град загасил пламъците, преди да се прехвърлят върху намираща се в близост къща.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини