От х:

Днес в x:

Личен лекар в Кърджали преглежда пенсионери без потребителска такса, жали ги заради пандемията

Личен лекар в Кърджали преглежда своите пациенти- пенсионери без да им взема потребителска такса, като ги жали заради пандемията. От началото на рестриктивните мерки в общината д-р Николай Симеонов отказва да вземе от възрастните хора пари. За това разказват негови пациенти. Според Катя В. медикът прегледал възрастната й майка, но категорично отказал да вземе потребителска такса за прегледа. Казал,че това е неговия начин да бъде съпричастен с възрастните хора, които са най-уязвими от пандемията от коронавирус.

  Д-р Николай Симеонов бе личен лекар в Крумовград. Пое преди време практиката на д-р Семра Изетова. Преглежда и в Опълченско.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Да бе да, ама нада ли
    1 0
    11:15, 16 май 2022
    И същия личен лекар Симеонов отказва домашно посещение на тежко болен лежащ на легло пациент, отказва да издаде болничен и те праща при специалист, който пък те връща обратно и така само да не попадаш в тази въртележка. Недопустимо е
    специалиста да е на мнение, че си за хоспитализация, да има проблем с подписа на болничния ти и да те праща при ЛИЧНИЯ СИМЕОНОВ, а той да ти вика, аз ще те пратя на специалист. Има нещо сбъркано, и в системата, и в теб Симеонов.
Последни новини