От х:

Днес в x:

С полицейска охрана пред пощите раздават пенсиите в Смолян

Изображение 1 от 3

    Община Смолян дезинфекцира всички пощенски клонове, раздадени бяха дезинфектанти, шлемове и маски на пощенските служители и възрастните хора, съобщават от пресцентъра на общината.

    Превантивните противовирусни мерки бяха ивършени ъв всички квартали на града, за да се гарантира безопасността на хората, които получават пенсиите си. Помещенията са обезпечени със защитни материали. На служителите бяха раздадени шлемове. Над 250 маски бяха оставени в помещенията, за да бъдат обезпечени тези, които идват без защитни средства.

    В пощенските клонове бяха поставени и дезинфектанти. Пощенските служители и възрастните хора благодариха за грижата на Общината за тяхното здраве и безопасност в условията на пандемията от коронавирус, а противоепидемичните мерки се спазват. Процесът по изплащане на пенсиите върви спокойно. Няма напрежение. Следи се за спазване на реда и графика на изплащане, както и за минимум 2 метра дистанция между хората, а кметът Николай Мелемов благодари на всички граждани за разбирането и личната отговорност.

    СмолянБГвести

     
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини