От х:

Днес в x:

Пускат PSP гама само за момичета

Lilac Purple PSP-3000 ще се продава в пакет с Hannah Montana: Rock Out The Show

PSP гамата на Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ще се увеличи с още един много специален модел - Lilac Purple PSP-3000, който ще се продава в пакет с Hannah Montana: Rock Out The Show.

Моделът Lilac Purple прибавя "момичешко излъчване" към настоящия списък с цветове на PSP-3000, който включва също разцветките Vibrant Blue, Mystic Silver, Pearl White и Radiant Red, както и класическото Piano Black Според официалната информация, новото люляково издание ще пристигне в регионите, използващи системата PAL, през октомври.

"Момичетата прекарват толкова време в слушане на музика, снимане и редактиране на снимки, гледане на филми, чат в Skype, сърфиране из Интернет и играене на игри с приятели, колкото и момчетата. Затова смятаме, че е време те да имат свой собствен цвят за PSP - и този е разработен точно за тях", обяснява европейският маркетинг мениджър на SCEE Изабел Томатис.

В първата игра от поредицата Hannah Montana за PSP, феновете не само са звезди в шоуто, те ще планират концерта по свой вкус във всеки град, който посещават, и ще разтърсят сцената докато пеят 11 хитови песни в ролята на Хана Монтана.

Играчите ще могат да добавят свой собствен усет към изпълненията като създадат уникални номера за всяко песен с редактора "Rockstar Moment", който позволява персонализация на танците, осветлението и специалните ефекти.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини