От х:

Днес в x:

Появиха се снимка и данни за новия бюджетен Nokia Captain America

Изображение 1 от 2

    Снимка на новия бюджетен смартфон на Nokia и неговите характеристики са публикувани в Twitter от популярния инсайдър Евън Блас.

    Смартфонът е с кодово име Captain America. Блас уточнява, че името ще бъде Nokia 5.2, а връзката с Captain America се обяснява с дизайна на основната камера, която наподобява щита на супергероя. Съдейки по снимките, основната камера ще получи четири обектива, разположени по нейната обиколка, като светкавицата е разположена в центъра.

    Устройството е от среден клас. Nokia 5.2  с безрамков екран с прорез за предната камера, сензор за пръстов отпечатък на задния панел, 6 гигабайта RAM и 64 гигабайта вътрешна памет. Цената на смартфона, според инсайдъра, ще бъде 180 долара. Продажбите ще започнат през март.

    Ако цената и името на смартфона се потвърдят, това ще бъде рязък спад в сравнение с предшественика му Nokia 5.1. Предишното устройство стартира на MWC 2019 с цена от 219 евро. 

    Прогнозираната цена на Nokia Captain America изглежда много конкурентна за устройство с четворна задна камера след това, но се надяваме и останалата част от телефона да е доста прилична, пише Аndroid Аuthority. Просто ще трябва да изчакаме до събитието на HMD (HMD Global притежава бранда Nokia) на MWC 2020, за да получим всички официални подробности.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини