От х:

Днес в x:

"Хонда" блъсна жена на пешеходна пътека на "Беломорски",пиян бе заловен също с "Хонда"

62-годишна била ударена със страничното гледало на лек автомобил „Хонда“ с 54-годишен водач. Инцидентът станал в събота в 13,40 часа на бул.“Беломорски“ в областния град. Жената пресичала на пешеходна пътека. Пешеходката била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. При движение с несъобразена скорост от село Добромирци за Златоград 32-годишен с „Ауди“ блъснал домашно животно, което пресичало платното под надзора на стопанина си. Резултатът от теста за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. На 1 февруари малко преди 20 часа в областния град бил спрян лек автомобил „Хонда“ с 42-годишен водач. Тестът за алкохол отчел 1,70 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но е била отказана кръвна проба. Шофьорът е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали.

Половин килограм безакцизен тютюн и устройство за рязане на тютюн били иззети при специализирана операция на РУ-Крумовград за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Вещите били открити в частен дом в село Пелин. Проверката по случая е по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини