От х:

Днес в x:

Задържаха пиян шофьор в Ардино, спипаха крадла на бензиностанция

Бързо производство е образувано в РУ-Ардино за управление на автомобил след употреба на алкохол. В  19,20 часа снощи в село Чубрика за проверка бил спрян лек автомобил “Опел“ с 51-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,32 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но е отказана кръвна проба за анализ. Шофьорът е  задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължават група „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

Лек автомобил „Опел“ е иззет, след като било установено, че е обявен за издирване в Шенгенската информационна система. Моторното превозно средство било представено за регистрация в Пътна полиция-Кърджали вчера около 14,30 часа от 53-годишен. При направена справка станало ясно, че автомобилът е обявен от властите в Италия за откраднат през октомври 2016 година. Иззет е с протокол и е на съхранение в база на ОДМВР-Кърджали. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ продължава работата по случая.

40-годишна, откраднала зарядно устройство от бензиностанция, е била установена и задържана в РУ-Кърджали вчера. Кражбата била извършена на 7 декември около 22,30 часа. След като извършителката на деянието е била издирена, откраднатото устройство било намерено и иззето. Полицейският участък в Черноочене продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини