От х:

Днес в x:

КРИБ - Хасково събира отново земеделци, институции и научни среди

Изображение 1 от 2

    Четвърти коледен „Бал на земеделеца“ организира и тази година КРИБ – Хасково.

    Домакин е председателят на областната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ Стефан Димитров.

    Събитието ще се проведе на 7 декември /събота/ в Димитровград по повод предстоящите коледни и новогодишни празници и е в чест на ангажираните в сектор „Земеделие“. На него ще присъстват земеделски производители от областите Хасково, Пловдив и Стара Загора. Гости ще бъдат още представители на институциите, чиято дейност е свързана със селското стопанство и ръководители на висши учебни заведения.

    Част от изненадите по време на „Бал на земеделеца“, са грамотите, с които за особени заслуги ще бъдат отличени някои от заетите в селското стопанство. Носителите се определят от компетентно жури, след предварително излъчени номинации.

    Секторът „Селското стопанство“ от стратегическа важност за запазването на икономическата стабилност и прогрес не само на Южна България, но и за цялата страна. От тази гледна точка, смятам, че е важно земеделците да бъдат подкрепяни. Това  събитие е един от начините да изразим своята благодарност към техните усилия и труд, коментира председателят на КРИБ – Хасково Стефан Димитров.

    Забавната програма на „Бал на земеделеца“ и тази година предвижда гостите да се насладят на изпълненията на две чаровни дами, свързани с Димитровград.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      #
      #
      0 0
      19:43, 7 дек 2019
      Ние имаме ли селско стопанство !?
    Последни новини