От х:

Днес в x:

Изселници от Бурса позравиха инж.Изет Шабан за избирането му за кмет

Делегация от Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер“ (Ардинци) в Бурса, начело със зам.-председателите Юксел Юртсевер, ОлджайЧошкун и Алпер Коч е посещение в Ардино, за да поздравят новия кмет на общината инж. Изет Шабан и новият-стар председател на Общинския съвет Сезгин Байрям. Гостите от Бурса направиха специална снимка за спомен пред портрета на покойния председателят на Сдружението за култура и сътрудничество „Егридерелилер" (Ардинци) в Бурса Ахмет Кахраман.

„Ахмед Кахраман бе истински ардинчанин. Стараеше се да отдаде от себе си всичко, което е за доброто на Ардино“, заяви Юксел Юртсевер. 

Припомняме, че дългогодишният председател на Сдружението на Ардинци в Бурса Ахмет Кахраман почина на 7 август 2015 година след дълго боледуване.
Ахмет Кахраман бе един от учредителите на земляческото сдружение в Бурса и неин председател от 1998 г. Той активно участва и съдейства за побратимяване на община Ардино с община Нилюфер. През 2013 година бе удостоен със званието „Почетен гражданин на Ардино”.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини