От х:

Днес в x:

8 °C

Ардинци за д-р Адам Персенски: В името му е заложено да е пръв

Адам е бил първи сред човеците и пръв ще бъде на изборите в Ардино на 27 октомври. С тия думи  жителите на село Падина посрещнаха д-р Персенски, кандидат за кмет на общината на многолюдна предизборна среща с участието на д-р Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ. Кандидатите за съветници и за кметове на кметства бяха представени пред близо 150 поддръжници на партията, които бяха категорични, че Доктора е без конкуренция за кметския пост в Ардино, що се касае до професионализъм, интелект, административен опит и обществен авторитет.

 „Изборите на 27 октомври са тест за бъдещето на нашата община, на нашите села, на нашите деца. Искаме ли да продължават да ни управляват същите хора, които в продължение на години методично съсипваха Ардино, превръщайки го в една от най-бедните общини у нас. ДПС която управлява тук откакто в България се провеждат свободни избори. Сега ни сервират някаква привидна промяна, а то е всъщност вътрешно разместване, и ни заблуждават, че имат нова визия за управление. Истината е, че от това по-зле няма как да бъде. Не се страхувайте. Познаваме ме като лекар. Няма да променя отношението си към вас и като кмет. Не си търся работа. Имам прекрасна професия и ако видя, че не съм направил достатъчно за хората в качеството си на кмет, съм готов да се оттегля, защото съм човек, който държи на мъжката си дума и на честта си. Но няма да позволя хората от моя край да бъдат манипулирани, че инвестициите в големите села като Падина и Жълтуша зависят от подкрепата за ДПС. Че ще бъдат спрени социалните програми, помощите за отопление, топлият обяд, обезщетенията, че даже и пенсиите. Преди Ви заплашваха със смяна на имената и събаряне на джамиите, сега посягат на хляба на хората. Срамно е. Това са постижения, отвоювани от държавата, като пълноправен член на ЕС, които никой не може да Ви отнеме. Те не са прищявка на местната власт. Ако не искате Ардино се управлява по старому и да върви в диаметрално противоположна посока на развитите общини в България, с предизборно кърпене на дупки, нулеви инвестиции  и всяване на страх, послушайте гласа на здравия разум с номер 43 в интегралната бюлетина“, призова д-р Адам Персенски.

„След 4 години Ардино ще има съвсем друг облик, убедена съм, защото ще го управлява човек, който олицетворява трите ключови думи за успеха  – смелост, разум и подкрепа. И това е доктор Персенски“, подчерта д-р Даниела Дариткова. „Вярвам, че няма да го загубите като лекар, защото в нашата професия е заложено да сме винаги близо до хората и да откликваме с грижа и внимание на всяка тяхна болка. Аз самата съм народен представител от 10 години, но не съм спирала да практикувам.  В лицето на Доктора Ардино ще има наистина добър и достоен кмет, който ще комуникира пряко с изпълнителната власт и ще се възползва от механизмите на европейската солидарност, за да развива общината, така че младите хора да не я напускат, а да имат реализация и перспектива в родния си край. Шокирана съм, че 30 години след началото на демокрацията у нас,  в отделни райони все още са в обръщение похвати като манипулации и заплахи. Не се поддавайте. Държавата е гарант и за увеличението на пенсиите, и за ръста на доходите, и за социалните придобивки на хората. Подкрепете д-р Персенски, листата на ГЕРБ за общински съветници и кметовете на населени места. Защото са хора с качества, с достойнство, и за тях властта не е самоцел, а трамплин към по-доброто бъдеще на Ардино!“

Председателят на народното събрание Цвета Караянчева, която е и областен лидер на ГЕРБ, поздрави по телефона присъстващите на срещата. „Ще успеем, защото сме силни, единни и искрени с хората. Д-р Персенски можеше еднакво добре да се реализира и в София, и в Лондон, но той избра да се върне в Ардино, защото милее за своя край. Той притежава всички качества, необходими за успеха на единуправленец. И с подкрепата на всички жители на общината на 27 октомври с номер 43 в бюлетината отборът на ГЕРБ ще преобрази общината“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини