От х:

Днес в x:

12 °C

Ардинци за д-р Адам Персенски: В името му е заложено да е пръв

Адам е бил първи сред човеците и пръв ще бъде на изборите в Ардино на 27 октомври. С тия думи  жителите на село Падина посрещнаха д-р Персенски, кандидат за кмет на общината на многолюдна предизборна среща с участието на д-р Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ. Кандидатите за съветници и за кметове на кметства бяха представени пред близо 150 поддръжници на партията, които бяха категорични, че Доктора е без конкуренция за кметския пост в Ардино, що се касае до професионализъм, интелект, административен опит и обществен авторитет.

 „Изборите на 27 октомври са тест за бъдещето на нашата община, на нашите села, на нашите деца. Искаме ли да продължават да ни управляват същите хора, които в продължение на години методично съсипваха Ардино, превръщайки го в една от най-бедните общини у нас. ДПС която управлява тук откакто в България се провеждат свободни избори. Сега ни сервират някаква привидна промяна, а то е всъщност вътрешно разместване, и ни заблуждават, че имат нова визия за управление. Истината е, че от това по-зле няма как да бъде. Не се страхувайте. Познаваме ме като лекар. Няма да променя отношението си към вас и като кмет. Не си търся работа. Имам прекрасна професия и ако видя, че не съм направил достатъчно за хората в качеството си на кмет, съм готов да се оттегля, защото съм човек, който държи на мъжката си дума и на честта си. Но няма да позволя хората от моя край да бъдат манипулирани, че инвестициите в големите села като Падина и Жълтуша зависят от подкрепата за ДПС. Че ще бъдат спрени социалните програми, помощите за отопление, топлият обяд, обезщетенията, че даже и пенсиите. Преди Ви заплашваха със смяна на имената и събаряне на джамиите, сега посягат на хляба на хората. Срамно е. Това са постижения, отвоювани от държавата, като пълноправен член на ЕС, които никой не може да Ви отнеме. Те не са прищявка на местната власт. Ако не искате Ардино се управлява по старому и да върви в диаметрално противоположна посока на развитите общини в България, с предизборно кърпене на дупки, нулеви инвестиции  и всяване на страх, послушайте гласа на здравия разум с номер 43 в интегралната бюлетина“, призова д-р Адам Персенски.

„След 4 години Ардино ще има съвсем друг облик, убедена съм, защото ще го управлява човек, който олицетворява трите ключови думи за успеха  – смелост, разум и подкрепа. И това е доктор Персенски“, подчерта д-р Даниела Дариткова. „Вярвам, че няма да го загубите като лекар, защото в нашата професия е заложено да сме винаги близо до хората и да откликваме с грижа и внимание на всяка тяхна болка. Аз самата съм народен представител от 10 години, но не съм спирала да практикувам.  В лицето на Доктора Ардино ще има наистина добър и достоен кмет, който ще комуникира пряко с изпълнителната власт и ще се възползва от механизмите на европейската солидарност, за да развива общината, така че младите хора да не я напускат, а да имат реализация и перспектива в родния си край. Шокирана съм, че 30 години след началото на демокрацията у нас,  в отделни райони все още са в обръщение похвати като манипулации и заплахи. Не се поддавайте. Държавата е гарант и за увеличението на пенсиите, и за ръста на доходите, и за социалните придобивки на хората. Подкрепете д-р Персенски, листата на ГЕРБ за общински съветници и кметовете на населени места. Защото са хора с качества, с достойнство, и за тях властта не е самоцел, а трамплин към по-доброто бъдеще на Ардино!“

Председателят на народното събрание Цвета Караянчева, която е и областен лидер на ГЕРБ, поздрави по телефона присъстващите на срещата. „Ще успеем, защото сме силни, единни и искрени с хората. Д-р Персенски можеше еднакво добре да се реализира и в София, и в Лондон, но той избра да се върне в Ардино, защото милее за своя край. Той притежава всички качества, необходими за успеха на единуправленец. И с подкрепата на всички жители на общината на 27 октомври с номер 43 в бюлетината отборът на ГЕРБ ще преобрази общината“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Хороскоп за 12.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ще ви предложи благоприятните възможности, които ще ви доближат до целите, които сте си поставили. Е, ще има и такива, които ще се носят по течението, необезпокоявани от нищо и без амбиции за бъдещето си. Ако сте сред тях помислете за близките си, със сигурност ще откриете поне една причина, заради която да стенете по-активни.
12 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Големи успехи днес очакват онези от вас, които се занимават с търговска или рекламна дейност. Постепенно излизате от застоя и реализирате успехи, многократно надвишаващи очакванията ви. Сега е момента да предприемете решителни действия и да следвате докрай намеренията си. Подкрепа в това отношение са вашите близки, които неотлъчно ви подкрепят.
12 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес успявате да преодолеете трудност в делови план, което ще ви отвори много нови възможности. Не се отказвате лесно от намеренията си и се опитвате да ги осъществите по всякакъв начин. Откривате ценен партньор в лицето на човек, с когото ви предстои да работите заедно. Пред вас се открива възможност, която наистина не е за изпускане, затова не губете време.
12 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Активността ви на работното място ще бъде силно изразена и това ще се отрази добре на финансите ви. Умението ви аргументирано да убеждавате ще ви помогне да спечелите за своя кауза хора, чиито финансови възможности са известни. Гаранциите, които ще ви дадат ще ви помогнат да се впуснете смело в свой проект.
12 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
С добрите си идеи и бързото им изпълнение ще впечатлявате и превъзхождате конкурентите си. Насочете творческият си порив в желаната посока и ще постигнете целите си. Настъпи и вашето време. Мислете позитивно и в никакъв случай не допускайте да ви обземат съмненията от последните дни.
12 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ще останете доволни от контактите, които установявате днес. Те ще ви отведат в друга среда, където пътя до успеха е на една ръка. Всяко нещо, с което се захванете през този ден ще ви донесе удовлетворение. Възможни са измами и загуби на лични вещи. Привлечени сте от очарователна личност.
12 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Приемете нещата такива каквито са. Съсредоточете се върху това, което е по силите ви да промените. Притежавате вярна преценка и спокойно можете да й се осланяте. Денят ви предлага добри възможности за напредък в професионален аспект. Инвестиции в недвижими имоти ще се възвърнат многократно.
12 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Идващите дни носят много предизвикателства за вас и близките ви. Имате реални шансове значително да подобрите материалното си състояние, както и да изгладите всички възможни недоразумения у дома. Възползвайте се. Духовното ви израстване е свързано с преодоляване на препятствия, някои от които вече са отминали.
12 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се даде да реализирате идеи, свързани с подобряване интериора на дома. Не позволявайте на дребните неща да попречат на работата ви, намерете решение и продължете. Развития, свързани с децата и семейството, подобряване на взаимоотношенията ви и подреждане на делата ви. Посещение от неканени гости, но няма да сте разочаровани.
12 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Кратко пътуване по работа ще се наложи на някои от представителите на знака. Внимавайте обаче ако ви се налага да работите с жени, възможни са уловки. Добри новини, относно ваш бивш проект ще повишат самочувствието ви. Не прибързвайте с решението си относно нещо, касаещо ваши близки. Нещата скоро ще се решат по по-лесен начин от само себе си.
12 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Действително влагате много усилия, които често остават неоценени. Но не се чувствайте онеправдани, околните ви възприемат добре. Това, което очаквате ще дойде скоро. Не губете търпение и продължавайте в същия дух. Радостни събития ще подобрят настроението ви и ще ви настроят за нови преживявания.
12 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
12 ное 2019
Последни новини