От х:

Днес в x:

Национална младежка среща "Youth Power" се провежда в Димитровград

    На 10 октомври от 13:00 часа официално бе открита Национална младежка среща „Youth power“, в която участват 40 младежи от 10 града на България и 25 местни представители на Общински ученически парламент.

    „Youth Power“ е проект за диалог между младите хора и отговорните за младежката политика, иницииран от младежи от Димитровград, България.

    Той представлява младежка среща между 40 участника цяла България, които в рамките на два дни в Димитровград ще участват в разнообразни неформални образователни дейности за популяризиране на младежки политики и програми, с оглед повишаване на осведомеността им.

    Проектът цели да насърчава активното участие на младежите в демократичния живот и да стимулира дебати по въпроси, свързани с темите и приоритетите, определени чрез структурирания диалог и в обновената политическа рамка в областта на младежта.

    Проектът е иницииран изцяло от младежи, участващи в Общински ученически парламент Димитровград.

    През двата дни на проекта, в него като лектори на различи теми ще се включат Деница Макьова – Ръководител младежки дейности и програми в ОП ,,Детски и младежки център‘‘ Димитровград, Цветелина Иванова – Управител на Областен информационен център еврофондове гр. Враца, Ивелина Тонева – Ръководител извънкласни дейности в ОП ,,Детски и младежки център‘‘ Димитровград, Теодор Стойчев – ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, Ана Маринска – част от екипа на Представителство на Европейската комисия в България, Драган Загорски – част от екипа на Представителство на Европейската комисия в България и др.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини