От х:

Днес в x:

Манифест – любопитна мистерия с криминален елемент

Сериалът "Манифест", който стартира в края на септември миналата година, е любопитна мистерия с криминален елемент.

Историята разказва за пътниците на полет 828, които преживяват сериозна турболенция, но без сериозни последици. Или поне така изглежда, докато не пристигат и не осъзнават, че самолетът им е трябвало да кацне преди 5 години. Сега пътниците, които са прескочили 5 години напред във времето, трябва отново да се се свържат с близките си, които са продължили живота си, мислейки ги за мъртви.

В допълнение на всичко това, пътниците от полет 828 имат новопридобити способности – чуват гласове, които им подсказват какво да направят, за да предотвратят инциденти и престъпления. Много полезно за главната героиня Микаела, която работи като полицай.

Сериалът е интересен, защото разчита на мистерията и на отношенията на героите. Ще се хареса на зрителите, които обичат бързо да бъдат въведени в историята и веднага да им бъде поднесено приключението.

Няма как обаче да не направим паралел между "Манифест" и култовия “Изгубени”, заради различните хора, събрани в самолета, свръхестествената нотка и на пръв поглед необяснимите връзки между най-различни неща. А заради пътешествието във времето и това, че пътниците трябва да се приспособят в новото време и с новите си сили, има много прилики със сериала “4400”.

Източник: tvseriesbg.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини