От х:

Днес в x:

Изведоха принудително Волен Сидеров от студиото на "Референдум" по БНТ (видео)

Волен Сидеров беше изведен с охрана от студиото на "Референдум" след скандал по време на живото предаване в ефира на БНТ във вторник вечерта. Причина за това стана отказът на лидера на "Атака" да прекрати участието си заради нарушаване на регламента и непристойно, според водещата и останалите участници, поведение.

Заедно с него гости за предизборен дебат в студиото бяха Даниела Дариткова от ГЕРБ, Деница Златева от БСП, Халил Летифов от ДПС, Юлиан Ангелов от ВМРО, Стефан Иванов от НФСБ и Веселин Марешки от "Воля". Волен Сидеров взе думата още от самото начало и се концентрира изцяло в конфронтация с вече бившите си партньори в Обединени патриоти. Той бързо влезе в разгорещена размяна на реплики с Юлиан Ангелов от ВМРО, но вместо върху предизборните платформи, постави акцента върху сексуалната ориентация на евродепутата Ангел Джамбазки. Сидеров отправи и обвинения, че партията на Красимир Каракачанов е патерица на ДПС и ГЕРБ.

Водещата Добрина Чешмеджиева опита да прекъсне изявата с обяснението, че гостът се отклонява от темата на предаването, държи се непристойно и е пресрочил полагащите му се по регламент минути за излагане на теза. Наложи се микрофонът на Волен Сидеров да бъде изключен, а след отказа му да напусне доброволно трибуната на "Референдум", в студиото бе повикана охрана. И в тази ситуация обаче националистът отказа да стане от стола с аргумента, че БНТ не може да го цензурира, след като се издържа с пари от данъкоплатците. Стигна се дотам, че другите гости последователно започнаха да изразяват недоволство от случващото се в ефир, а в знак на протест Юлиан Ангелов от ВМРО прекрати участието си. 

В крайна сметка в студиото отново влязоха охранители, а водещата прекъсна предаването за няколко минути. След завръщането на "Референдум" в ефир Волен Сидеров вече отсъстваше, а Даниела Дариткова, Деница Златева, Халил Летифов, Стефан Иванов и Веселин Марешки довършиха участието си буквално с по няколко думи.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ko
    kovo
    3 0
    09:29, 2 окт 2019
    Да се държи народа низкоинтелигентен е добре за управляващите, за да бъде манипулиран, но в такава среда се раждат и хора, които гласуват за такува индивиди. Така че Управляващи, решете кое е добро за вашите деца, които също са част от този народ!
    • Ko
      kovo
      3 0
      11:40, 3 окт 2019
      Само да допълня: Той бе дошъл да си направи реклама и следейки коментарите, я направи и то много успешно. Неговите хора очакват точно този вид изяви от него.
Последни новини