От х:

Днес в x:

Ремонтът на пътя Димитровград - Стара Загора се очаква да стартира скоро

Изображение 1 от 2

    На днешното, последно заседание за мандата на ОбС - Димировград, кметът Иво Димов обяви, че се очаква ремонтът на пътя Димитровград - Стара Загора да стартира тази есен.

    На въпроса на общинския съветник Тодор Тодоров, кога се очаква да стартира ремонта на пътя Димитровград - Стара Загора, кмета Димов обясни, че миналата седмица е разговарял с зам. министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и е обнадежден и силно се надява, че ремонтът може да стартира още тази есен. Всичко е в ръцете на агенция Пътна инфраструктура и дейностите по рехабилитацията на пътния участък ще бъдат извършвани от фирмата, която изпълнява поръчките на АПИ. Информацията за предстоящия ремонт и предстоящия разговор в министерството, кметът Димов обяви през лятото.

    За ремонта на републиканския път І-5 между Димитровград и Стара Загора се предвижда индикативната стойност на обекта да възлиза на 7 098 180 лева.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      Мария
      2 0
      16:50, 24 сеп 2019
      А някой да е минавал скоро по пътя за с.Крум? Там има дупки,които заемат половината път и колите там се изчакват, защото не могат да се разминат.Поне да ги закърпят , преди да застуди.
      • Ди
        димитровградчанин
        1 0
        21:14, 24 сеп 2019
        За изборите . Имайте малко търпение
    Последни новини