От х:

Днес в x:

"Приятели" идва на голям екран за 25-тата си годишнина

Когато "Приятели" се появи за пръв път по NBC преди 25 години, беше почти моментален хит. Милиони хора всяка седмица с нетърпение очакваха да се срещнат с Рейчъл (Дженифър Анистън), Моника (Кортни Кокс), Фийби (Лиса Кудроу), Рос (Дейвид Шуимър), Джоуи (Мат Лебланк) и Чандлър (Матю Пери), и техният живот в Ню Йорк. А също така не забравяйте, че това беше време, в което нямаше записващи касети и устройства, така че беше нужно да имаш точна среща пред телевизора.

Актьорският състав стана популярен за една вечер, а години по-късно - сериалът е известен, кoлкото в началото, благодарение на новите поколения, които преоткриват Сентрал парк компанията. 

За да отпразнуват 25-тата годишнина на предаването, "Приятели" идва на големия екран. Смята се, че на 23-ти септември, 28-ми септември и 2-ри откомври, повече от 1 000 кина в Съдинените щати ще излъчат 4 епизода от сериала на вечер. И не е само това, прожекциите ще включват нови ексклузивни интервюта и никога досега невиждани кадри до момента.

"Културното влияние, което има "Приятели" 25 години след излъчването му, е доказателство за гениалността на Марта Кауфман, Дейвид Крейн, Кевин Брайт и невероятно талантливия актьорски състав." споделя Лиса Грегриан в интервю, която е президент и главен маркетинг директор на филмовата компания "Warner Bros". "Прекрасно е, че сериалът предизвиква интерес у хора от всякакви възрастови групи. Не можем да бъдем по-развълнувани, че ще представим старите епизоди, обработени по нов и невиждан начин досега, в кината за пръв път някога! - така че всички, в споделено преживяване, нашите лоялни фенове могат да се насладят на някои от любимите им епизоди от сериала "Приятели" - сцените ще са представени по нов начин."

А епизодите, които ще са досътъпни в кината, ще са:
Първа вечер: "Pilot—ReDo" ("Пилот - направете отново"), "The One With the Black Out" ("Онзи с припадането"), "The One With the Birth" ("Онзи с раждането") и "The One Where Ross Finds Out" ("Онзи, в който Рос разбира").

Втора вечер: "The One With the Prom Video" ("Онзи с видеото от бала") и "The One Where No One’s Ready" ("Онзи, в който никой не е готов"), "The One With the Morning After" ("Онзи с контрацептива след секс"), "The One With the Embryos" ("Онзи с ембрионите").

Трета вечер: "The One With Chandler in a Box" (Онзи с Чандлър в кутия), "The One With Ross’s Wedding–Part 2," (Онзи с сватбата на Рос - част 2), "The One Where Everyone Finds Out" (Онзи, в който всички разбират) и "The One Where Ross Got High" (Онзи, в който Рос се напуши).

Като цяло това е планът за развитие. Билетите ще излязат в продажба на 16-ти август, но може и да се регистрирате на Fathom Events.

Източник: http://glamour.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини