От х:

Днес в x:

Влюбен ли е в теб? Познай по езика на тялото

Началото на всяка връзка е вълнуващо и за двете страни. Жените са онези, които още преди това си задават хиляди въпроси за любимия. Те си мечтаят той да се влюби в тях и да имат много щастливи мигове заедно.

Ако излизате с мъж отскоро, не е много удачно да му задавате толкова рано въпроса дали ви обича. Направите ли го, рискувате да го изплашите и да оставите у него погрешно впечатление, че бързате за по-сериозно обвързване.

Има мимики по лицето и жестове, по които може да познаете колко хлътнал е един мъж във вас. Трябва само да наблюдавате тялото му по-внимателно.

Ето как по езика на тялото да разберете дали той е влюбен във вас:

1. Дишането му е спокойно

Когато дишането му не е забързано, това показва, че той е спокоен и не се притеснява от вашата компания. „Това е добър знак, тъй като мъжете не обичат да бъдат напрягани от жените до тях“, коментира експертът по връзки и психотерапевт Мелиса Томсън.

2. Има влажни ръце

Ако го хванете за ръцете и усетите, че дланите му са леко потни, това може да значи, че е леко нервен Ако не пуска ръката ви въпреки това, бъдете сигурни, че той е влюбен във вас и просто му е напрегнато как ще мине срещата, защото иска нещата между вас да се получат.

3. Неволно докосване

Когато един мъж не е съвсем безразличен към жената до себе си, ще намери начин, с който уж неволно да я докосне. Това е чудесен знак, че той е хлътнал по вас и иска да направи крачка напред – физическия контакт. Очаквайте скоро да ви прегърне или целуне.

4. Играе си с нещо

Той може да си пипа вратовръзката, яката на ризата, да върти часовника на ръката си или да докосва върха на носа си от притеснение. „Тези действия са един вид самоуспокояващи“, казва Дейвид Бенет, експерт по консултации и връзки, според който тези неща насочват, че той е толкова очарован от вас, че се чуди къде да сложи ръцете си и затова измисля някакво движение с тях.

5. Бърка думите

Когато един мъж „си е загубил ума“ по една жена, може да бърка думите и да не може да намери точните изрази. Е, понякога това е и признак на разсеяност, но като следите внимателно ще направите разликата. Ако не може да направи правилен изказ, той със сигурност има интерес към вас.

6. Изчервяване

Докато някои жени умеят да прикрият емоциите си, мъжете не са чак толкова добри в това. Срамуват ли се или изчервяват, веднага ще им проличи на лицето. Не бъркайте зачервяването на бузите от слънчевите лъчи или прекаляването с алкохола. Кажете му, че го харесвате или искате да излезете отново и наблюдавайте реакцията на лицето му.

7. Прегръдка/целувка за довиждане

Ако сте му симпатична, той ще продължи да търси по-близък контакт с вас. На раздяла след първата среща ще ви прегърне или целуне, ако не сте му безразлична. В противен случай ще гледа да ви каже чао по-бързо и да офейка.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини