От х:

Днес в x:

Беър Грилс си платил глобите за плуването и жабите в Рила

Изплатени са санкции по два от издадените три акта на Беър Грилс, съобщават от парк “Рила”.

Беър Грилс си е платил глобите за плуването и жабите в Рила. Още до 10 000 лв. санкция го грозят заради палене на огън в защитена територия.

Грилс беше глобен заради нарушения при заснемане на епизод на филм под заглавие “Rila mountain Running Wild with Bear Grylls S04E05 Derek Hough 2018“ в района на връх Мусала на територията на НП „Рила“.

За нарушения на режимите и нормите за поведение на територията на Национален парк “Рила” бяха съставени 3 акта за установяване на административни нарушения на българското юридическо лице. По тях бяха издадени две наказателни постановления за налагане на административна санкция. Наложените санкции са за навлизане и плуване във водния басейн на Каракашево езеро и улавяне и умъртвяване на животински видове.

Предстои издаване на наказателно постановление от директора на Дирекция „Национален парк Рила“ за неспазване на режимите в парка при заснемането на филма чрез палене на огън на нерегламентирано място в защитената територия. Санкциите са в размер от 1000 до 10 000 лева, съгласно нормативната уредба. 

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    Нар
    10 0
    02:31, 24 апр 2019
    Тва за побои и телесни повреди по малки глоби има, от глоба за изядена жаба
Последни новини