От х:

Днес в x:

22 °C

Христо Вълчев: Липсват гаранции, че заложените в бюджета средства ще се изразходват целесъобразно

Председателят на Политическата група на общинските съветници от ГЕРБ Христо Вълчев даде писмено становище относно въздържането от гласуването на  Бюджет 2019:

Това е четвъртият бюджет за този мандат и първият, който не се приема веднага. Предходните три бюджета бяха приети и всички виждаме резултата – общината има неизплатени дългове над два милиона, а реално нищо не е направено за хората. Къде са парите? Нека отговорят тези, които сега си позволяват да задават кухи популистки въпроси. Тези, които си приемаха бюджетите и после правеха каквото си искат. Истината е, че именно те години наред наказваха гражданите на община Първомай и сега никак не им харесва, че гражданското общество се събуди и каза „Стоп!” Подчертавам гражданското общество, защото не само групата на ГЕРБ, а 4 различни групи с 13 общински съветници не подкрепиха бюджета.

Въпреки известни подобрения, и този бюджет страда от старата болест – залагането на прекомерни разходи с неясно предназначение и възможности за отклоняване на средства. Например към функция отбрана и сигурност са предвидени 84000 лв. за „издръжка”. Какво издържаме? Много са парите за различни „издръжки”, „други разходи”, „други възнаграждения”, които не знаем къде ще отидат. Към „други дейности по икономиката” за „издръжка” са заложени 50000 лв. Какво е това? За поддръжка на уличната мрежа са предвидени 282736 лв., подобно на минали години. Огледайте се и познайте къде се влагат тези пари. Примери има много, но ще спра дотук, за да отбележа нещо много важно – липсата на каквито и да е гаранции, че заложените в бюджета средства ще се изразходват целесъобразно. Без сериозни структурни и персонални промени в администрацията, без прозрачност и контрол няма да има напредък. Ние искаме реални промени и това е нашето послание към управляващите.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (65)

 • 1
  Wh
  whatever
  20 -18
  14:56, 31 яну 2019
  Добре бе, Вълчев, спахте ли досега? Проблемите от вчера ли са??? Ама сега идват избори, нали.. Сега с "брилянтния си политически ход само успяхте да настроите хората срещу вас, защото януари винаги е по- тежък във финансово отношение за мнозина...
  • Ра
   растроена
   7 -1
   07:46, 1 фев 2019
   "настроиха" се само хората на общинска хранилка - зависимите от кметските заплатки, но...разбра се,че и той не е вездесъщ.
  • 1 февруари
   8 -2
   15:06, 1 фев 2019
   Днес е деня на признателност и почит към на жертвите на комунистическия режим.Бог да ги прости.
  • Де
   Дедовия
   0 0
   05:52, 7 фев 2019
   Ъм чи то Ристю и негьвите ни си гу щът.Ко е тръгнал да съ пъчи ? Ич ни съ долюбват и с Катето .Групичката им е яко разп.ърдяна . Брашно ни моат да мелят . Двамата с кметя са пътници.Билетите от бая време им са дадени ,но явно все още не са го осъзнали.
 • 2
  Гр
  Грубер продажен
  17 -27
  14:56, 31 яну 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 3
  Ле
  Лепа Брена
  12 -34
  14:59, 31 яну 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ве
   Весна Змиянац
   11 -17
   15:35, 31 яну 2019
   А Милена Карадинева - секретар на общината. Цъфтим... Виж коментара
  • Ко
   колееее
   18 -10
   15:46, 31 яну 2019
   Червен Колю е посинял от яд и ръси глупости в саита.Даже на едно място се превъплъщава в учителка от СОУ. Къде е умното изявление на Христо и какво е нивото на Н.Мъдуро.-Жакувци и Красювци му се привиждат.
  • Ле
   Лепа Брена
   22 -9
   16:01, 31 яну 2019
   Умното изявление на Христо си е умно изявление! Ама цялата пасмина около него го дърпа надолу като воденичен камък и не му позволява да изплува
 • 4
  Ня
  някой
  15 -17
  15:00, 31 яну 2019
  Нямало гаранции, ми че кой да ти ги даде бе? И вий дето клепахте 4 години в общ съвет какво гледахте и мълчахте или сега като наближиха изборите се сетихте, че искате пак да сте там. Решихте че като казвате истини хората пак ще ви вярват-работа се иска работааааа! Пък вас всички не ви бива за това ,най-добри сте в интригите.
 • 5
  Бу
  Буба Мара
  16 -18
  15:11, 31 яну 2019
  Това Батю Йцо го е писал на петото уиски снощи. Три години и половина спаха прозяваха се "гражданите за европейско развитие на България" сега се прегърнаха с ДПС, след като изритаха важния кадър на движението и заедно с най-смешните фурнаджииски лопати, съветниците от БЗНС ,който до преди месец бяха с кмета и БСП сега са върли опозиционери. Смях смях ...Със стари Урви нов Бардак не се прави.
 • 6
  Пъ
  Първомаец
  8 -8
  15:14, 31 яну 2019
  Тая година за последно си плащам данъците в тоя пропаднал град и лятото пускам двете къщи за продажба.
  • Ма
   Машалла
   17 -4
   15:21, 31 яну 2019
   Пускай ги за подаряване или настанявай роми на вересия, щот така или иначе на никого не му трябват къщи в Първомай
  • Пъ
   Първомаец
   6 -4
   15:28, 31 яну 2019
   Наясно съм че не мога да им взема много пари. Да дойде лятото , ще се интересувам как вървят и какъв е пазара
 • 7
  СВ
  С вас сме
  23 -11
  15:22, 31 яну 2019
  Май ти си спал и то много дълбоко.Ами от началото на мандата Вълчев и Хубинов сигнализираха предлагаха ,откриваха нередности които правеха достояние на всички.Ама не ти минава номера за настройването на хората.Много ясно умно и точно го е обяснил Вълчев.Опорните точки вече не вършат работа.Подкрепяме 13-те....
  • Пе
   Пенка
   13 -9
   15:32, 31 яну 2019
   Най-трагичното е, че само са си мислели, че правят нередностите достояние на всички. То само със събиране на главите по кафенетата политика не се прави. Че проспаха четирите години, проспаха ги. Сега ще гонят дивото пак, щото зад гърба им пазарлъците вече са направени.
  • Ге
   Гербер безмозъчен
   15 -13
   16:00, 31 яну 2019
   Правеха интриги Това го знаем И сега ги правят на чашка в компанията на "Здравото Чавдарче"
  • Да
   Дали сме с Вас
   4 -4
   16:58, 2 фев 2019
   И какво стана от сигналите и откритите нередности? Едно голямо нищо.Много хитро.И вълка сит и агнето цяло.Когато са видели подобни нередни неща (да не употребявам други думи) в цивилизованите държави се подават оставки,за да може с гордо вдигната глава и за имиджа на дадената партия ,да не се окажат съучастници в подобни безобразия.Ами,че то мандата си замина,какви последствия от казаното?Малко цирк,за простолюдието.Демек ,за нас.Целта на представлението са поредните избори,това е.
 • 8
  Wh
  whatever
  7 -9
  15:52, 31 яну 2019
  3 пъти приемали бюджет и нищо не ставало, та сега решили четвъртия да не приемат хич, та белким стане... Имаше една поговорка
  Fool me once, shame on you
  Fool me twice...
  • По
   Поправка
   16 -4
   16:16, 31 яну 2019
   Групата на ГЕРБ не е подкрепяла нито един бюджет
  • Ке
   Келеш
   10 -7
   16:41, 31 яну 2019
   Баницата винаги е клисава, щом не си на масата.
  • Ге
   Геле
   5 -1
   19:53, 2 фев 2019
   Групата на ГЕРБ е смешна почти колкото групата на БСП с баба им *** начело. Колкото от бръмбар мед, толкоз и от тях съвет.
  • Ге
   Геле
   3 0
   20:51, 3 фев 2019
   Що сте цензурирали баба ***, а оставяте Чавдар Здравчев, Димо Велев, Христо Вълчев, Митков и другите да ги плуят с имената им, ааа? Като ще е, или за всички, или за никой!
 • 9
  Wh
  whatever
  15 -3
  16:35, 31 яну 2019
  Ок, добре... А какво направи будната опозиция през това време? На едно по- високо ниво в парламента Корнелия поне вдига врява...
  И стига с тоя ГЕРБ, стига с БСП.. Тука партиите и тяхната политика ли са водещ фактор в местното управление, или конкретни личности, които за пред хората са се украсили, кой в червено, кой в синьо...
  Не малко хора дадоха гласа си за Вълчев, не защото искаха ГЕРБ, а защото искаха промяна на статуквото в тоя град. Това не се случи, малко или много се очакваше, но хирата очакваха поне и по- твърдо участие в съвета.
 • 10
  Пр
  Празни приказки
  13 -4
  16:49, 31 яну 2019
  Проблемът има две страни:
  1. Създаване на среда, намаляваща ненужните разходи. Най-общо, това означава оптимизиране, реформиране, преструктуриране, обединяване, адаптиране, съкращаване на мощности, съобразно с нуждите.
  2. Ограничаване на безцелните плащания и насочване на средства към подобряване на жизнената среда на гражданите (предложението на г-н Вълчев).
  Първото, по-важното икономическо перо, напълно отсъства в града. Не може да има 100 училища, а целият персонал и всички деца в града, включително детските градини, да могат да се съберат в едно училище - гимназията. Ненужно поддържане на огромна материална база.
  Второто, по маловажното - правене на харчове при липса на реформи, се натрапва като основно. На кой ли не му се иска да разпределя пари, но нищо повече. Всеки бакалин го може. Тогава всички ви, там, не сте по-стока.
  Хайде да видим, кой знае как. Чини ми се, че никой хабер си няма. Леле, този градец на какви хубостници се натресе.
 • 11
  Пи
  ПИТАГОР
  11 -10
  17:44, 31 яну 2019
  Явааа чита и съ смея на глас и сълзите ми текат като реки та чак паркета в къщи са наду. От това по голяма глупост не бях чел господина искал гаранции аз като стар математик и поклонник на логиката питам кой може да даде гаранции как ще се изхарчат неизхарчени пари и дали във някакво хипотетично бъдеще тези пари ще се изразходват законообразно няма такъв човек на земята който да даде гранции а господина иска чудо на чудесата. Гаранцията за това дали едни средства се изразходват целесъобразно винаги е била и ще бъде добрия контрол който трябва да се упражнява на харчоввете ама това не се прави преди подписването на бюжета а по време на изразходването му. Затова има финансов контрольор затова има и финансова комисия затова са и местните депутати в общинския съвет. Последните не трябва да вдигат послушно ръка за или против а да търсят сметка по време на изразходване на бюджета а не да се занимават с нероден петко и на неродения петко гаранции да търсят. Много слаб старт на предизборната кампания прави господина който е известен че не винаги е във трезва форма.
  • Со
   Сократ
   9 -4
   18:20, 31 яну 2019
   Ти кат си толко тъп и не разбираш, смени си името ...Питагор имаше акъл.
  • Ви
   видял
   10 -10
   20:04, 31 яну 2019
   На снимката господина изглежда трезвен, ама е от преди 4 години.
  • По
   поп
   12 -4
   20:55, 31 яну 2019
   Ако тоя дето си е присвоил гръцко име беше по-умен, щеше да се сети, че една от гаранциите за целесъобразност на харчовете е да се изгонят крадците - поне Миткоф и компания, щото най-големия крадец Папазян сега не може, а чак наесен. Като ги махнат, тогава ще се гласува бюджета. Бягайте да ревете на тези, дето не могат да се разделят с тях - Дацу,Мацу,Пацу...
 • 12
  "Гражданското общество''
  12 0
  17:57, 31 яну 2019
  Добро утро! Наспахте ли се добре? Какво ви събуди?....да не би да е шума от предизборните бюлетини?;)
  Един съвет от Марк Твен :По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения. ;):)
 • 13
  О
  О
  14 -6
  18:02, 31 яну 2019
  Червени тролчета виете неистово над опорните си точки, но договорката я има и тя не е правена в Първомай.
  Гарантирано от д-р Попова - другарски поздрав с песента "Момчето (Фитков) си отива"
 • 14
  У
  У
  5 -6
  18:59, 31 яну 2019
  Дали си това не знам ама ти Господин трезвеник няма да дойдеш!
 • 15
  Бу
  Бучков
  18 -10
  19:02, 31 яну 2019
  Гледам и не вярвам на ушите си. И това е писано от юрист.Кой ако не вие "стоящите високо " над нас, обикновените граждани, трябва да контролира харчовете на Администрацията. Едва ли Вие, господин юрист не познавате Закона за местното самоуправление и местната администрация и вътрешно нормативната уредба за формиране и изпълнение на Общинския бюджет , които регламентират правата Ви като общински съветник да контролирате и изисквате както информация така и да упражнявате контрол при разходване на средствата от Общинският бюджет Вместо да правите формални заседания по за 15 минути за да оправдаете незаслужените възнаграждения които получавате упражнявайте ефективен контрол.Не разбирам защо ни струвате по 10000лв. месечно и вие и одитор на общината ако не можете да контролирате разходването на средствата в полза на гражданите. За какво ви е специализирана комисия по "Финанси". Вероятно финансистите в нея са на нивото на Хубинов. И да ревете, че кмета харчел както си иска и колкото си иска говори за вашата и на останалите около Вас компетентност! Нали вие приемате структурата на Общинска администрация. Сега ли се сетихте да се оплаквате ,че е неефективна и с много излишни хора в нея. Спахте три години и сега търсите причина да се правите на велики за сметка на хората , които от години чакат ръст на доходите си. Вие показахте среден пръст на тези хора. но на есен те ще ви го върнат . На вас и хората с вас! Те няма да забравят. Пийте си уискито, щастливи от успеха с провала на бюджета. Но повече не ни търсете по избори!
  • Ву
   Вучков
   18 -8
   19:24, 31 яну 2019
   Вълчев многократно алармира за пълната липса на прозрачност в местното управление. И е много тъпо да си мислите, че някой може да контролира, без да се предоставя информация за това как се разходват общинските средства. Още по-тъпо е да си въобразявате, че при липса на мнозинство може да се постигне резултат.
  • И1
   И1
   3 -3
   21:11, 31 яну 2019
   Браво Вучков отрезнял е!
 • 16
  Р.
  Р .Петков
  9 -2
  19:47, 31 яну 2019
  Бучков , дай им съвет да си вземат финансист-марксист-ленинист с успешна практика по фалити на общински фирми!!!
 • 17
  И1
  И111
  11 -2
  21:14, 31 яну 2019
  Що се хабете за хора дето децата са им наркомани и дашни жена те не го заслужават!
 • 18
  Вл
  Владика
  15 -4
  21:32, 31 яну 2019
  Само попа се е сетил какво има предвид Вълчев когато говори за гаранции и персонални промени - червените начело с митков аут от администрацията и тогава ще гласуват бюджета. Браво!!!
 • 19
  09
  099
  6 -4
  22:02, 31 яну 2019
  Голям залог. Един човек ли е залога. Големи бабаити са значи тия съветници.
 • 20
  Ал
  Алко
  10 -15
  22:07, 31 яну 2019
  Тоя Вълче е пиян ама жена му как пие такава картин... Виж коментара
 • 21
  Пи
  ПИТАГОР
  5 -2
  07:14, 1 фев 2019
  Ава серсеми фитлето никога ние е бил и няма да бъде залог ва. Просто адвуката проявява типичната за народа ни нетърпеливост още рибата е в морето и той слага тигана. Просто можеше да изчакат няколко месеца ама нейсе искат да се изпъчат. Обаче на изборите може да стане още по смешно щото както се говори на герб им писна да се облизват около трапезата с кокъла особенно на нисшите членове и са готови да се съюзят с ангу. Обаще задължително ще има балотаж ангу срещу герб щото т.нар. Фактор фитлето надали ще мобилизира електорат да иде на балотаж и тогава те ще трябва да подкрепят ангу и да предадат собствения си кандидат и чак тугава когато това стане и седнат и те на трапезата трябваше да правят такива демонстрации обаче те са нетърпеливи. А най смешния вариант ще бъде ако подкрепят ангу от началото и пренебрегнат някои мераци в собствената си партия само и само да има кокъл за тях
  • Дя
   дядо
   15 0
   10:14, 1 фев 2019
   Тука с предателството май уцели в десятката щото докторката Попова вече го направи миналия път и сега пак се прегръща с Папазов, значи готви се пак същия сценарий.
 • 22
  Сл
  СЛУЖИТЕЛКА
  8 -10
  09:05, 1 фев 2019
  погледнете състава на този общински съвет,от учени по -учени.Какви хора сме избрали,гражданите на Първомай сме си виновни за това състояние на Общината.
 • 23
  Аб
  АБВ
  6 -6
  09:25, 1 фев 2019
  Аве мишок, нали знаеш че този град от кой се управлява - съдружника ти даци докато не разреши той няма как да стане. А с такива около тебе жадни за постове и пари хленчещи некадърници сте също като куче пред месарница.
 • 24
  Да
  ДАВ
  9 -10
  11:08, 1 фев 2019
  Димчо недей зна много, че след някой и друг месец, освен от руснаците, ще си бита карта и от общината. Тогава песента ще е друга. А за теб сега върви една друга песен "Няма вече джипове, джетове...."
 • 25
  аз като гледам коментарите май май ще гласувам за вълчев с други думи казано яла лошо че без теб по лошо
 • 26
  Пи
  ПИТАГОР
  3 -6
  14:00, 1 фев 2019
  Ти като свят човек може да гласуваш и за папата това няма нищо да промени най много ще си изгубиш времето да идеш до урните може да се секнеш и да се наложи да ходиш на чекръкчия. В пътумай който и да дойде се си е тая пърумай е пълен с кратуни град.
  • Кр
   Кратуна
   7 0
   18:42, 1 фев 2019
   И ти си един от нас нали Питагоре, макар че Сократ казва че си тъп ти не си по-тъп от нас а си точно колкото нас щом заедно избираме папаз и после си чешем езиците тука и се правим на умни ама не сме.
  • Пи
   ПИТАГОР
   3 -3
   18:49, 1 фев 2019
   истествено чи съм тъп щом от толкова мнгу гудини жувея в тоя град ся дали съм по тъп от повечето кратуни в града е спорно щото аз си падам и малко суетен. Яз толкова много съм видял и чул чи по едно време си мислех чи нищо не може да ме учуди обаче от както дойде димокрацията шоуто стана невероятно дано Господ ми даде години да жувея да гледам още шоу щото както казах по горе не ми е дал акъл да се махна от тоя тъпанарски град.
 • 27
  Ба
  Бабка
  10 0
  15:40, 1 фев 2019
  Чавдарчо си пийват и хапват заедно с Даци и познайте кой ще е новия послушко на нашо феодалче Дацката ;)
 • 28
  хахахаха прав си както винаги бай питагоре всичко е разбира се един непристоен театър а билетите ги плаштат както винаги сиромасите това е било винаги така и така ще бъде
 • 29
  23
  23
  10 -2
  19:08, 1 фев 2019
  Единствената гаранция е града без светата троица - Ангу, Митката и Дечо.
  Очната докторка си мисли , че участва в реденето на пасиансите, и то при условие че при нея има някаква мисъл мисъл.
  Потърпевши ще са отново всички първомайци . Града се окраде и обезлюди.
  Единствената перспектива е за се подложиш на кмета за да те вземе на работа или да се заробиш при родния феодал
  • Ба
   Баба
   8 0
   14:15, 2 фев 2019
   Ми къде туряш най-върлия комунист Дацу. Той и душата и г...а си дава за червените.
 • 30
  Уй
  Уйко
  4 -5
  19:25, 1 фев 2019
  Ей тва няма спиране 5 човека пишите и се надцаквате какви глупости ще напишете и си вярвате, че някой ви вярва. Гербаждии скоро ще реват скоро ама много скоро ще има някой който ще се смее последен.
 • 31
  Пи
  ПИТАГОР
  3 -3
  07:48, 2 фев 2019
  яз ни искам никой да ми вярва ва.Яз си казвам истината ако ве не я виждате значи сте слепи никой ни искам да надцакам как жъ надцакаш истината ва тува ни може да стане секи вижда убаче малко разбират за тва ут време на време ви пиша някои нища щото виждам че сте кратуни а ако някой иска да вярва аку ни ще ку ще Яз си казвам кото ми е на душата както в кументарите под разни смешни статии така и в жуота ама на вас няма да ви се вярва бати ви питагор ие независима променлива ва от негу нищо не зависи и той не зависи от никой за тва много хора които са зависими от всичко много често ми отправят критики чи само тука съм пишел а иначе съм бил мушмул ама яз ни съ занимавам със зависими душички. А кой жъ съ смее последен е ясну също е ясну и кой жъ реве след тува и това са гражданите на пърумай и селяните по селата с изключение иестествено на определени хора които пак ще си се смеят нито последни нито за последно тува е риеалната действителност няма да съ промени и след 100 години. Ще се промени тугава когато дойдат да ни управляват фиганите както съм казвал многократно ако съм жив ду тогава яз жъ съ смея последен не закото най бавно загрявам а закото винаги съм искал фиганин да ни управлява.
  • Пи
   Питагор -кмет
   3 -2
   11:44, 2 фев 2019
   Ха добре дошъл Питагоре. Що ми се струва,че някой те имитираше?
  • Пи
   ПИТАГОР
   4 -2
   18:05, 2 фев 2019
   никой ни ма е имитрал ва ама те мискиня са сложили некъв скрип дету следи за много нипознати буковски думи ва. и понякога трябва да се откажа от любимия ми диалект щото ни мога да си публикувам мислите ва. изобщо цензурата е на всякъде се едно половината град не е буковски и тия в ескома могат да имат буковска жилка или най малко планинска обаче ма цензурират не дават да си изразявам свободно мисалтта а тя тече много добре на буковски.
 • 32
  Е.
  Е. Минчев
  7 -6
  13:55, 2 фев 2019
  Честит Петльов ден
  на момчето Здравчев!
 • 33
  Zn
  ZNAEHT
  1 -5
  20:47, 2 фев 2019
  Платили сме за да Ви научим ! Внимавайте с писания... Виж коментара
 • 34
  питагоре сички буковци трябва немедлено да се върнат на село не мислиш ли така не може до оня ден да търчиш по къра загърнат само с една черга на кръста то и какъв ли кър шма в букуу само баири и изведнъж да се събудиш гражданин то ако ставаше така селяни нямаше да останат на света за 2 седмици всички щяхме да станим столичани
 • 35
  Пи
  ПИТАГОР
  3 -1
  10:25, 3 фев 2019
  ни може веке тазя да стане ва преподобни. Един път буковец дошъл в града ни можеш го върна никога. Кой жъ ти остай топлия грацки нужник и жъ ходи на другия край на юртя да сире. Дубре че беше комунизма и ний хубу да видим да остайм тва ткзс и в града да дойдем хаир да видим. Точно за една вечер едно време дойдохме и къща почнахме да строим за тва ниможе да на махнете. Буковци, драгойновци, мюсюлюмци искренци и бряговци станахме гръбнака на пърумайското общество ва без нас града нямаше да е такъв в общинътъ е пълно с наши хора преди и сега и за в бъдеще докато не дойдат фиганите да ни управляват.
 • 36
  Чо
  Човекът паяк
  3 -6
  09:27, 4 фев 2019
  Каква гаранция искаш ве мишок, ти не можеш да гарантираш за себе си тръгнал си да искаш гаранция от другите. Това да не ти е бутилка уиски,така дразниш само съдружника ти............Спрете се и погледнете града на какво заприлича обезлюдяване, липса на бизнес, прогонихте народа АМСАЛАЦИ. след няколко годинки града ще се преименува на БАЛАБАНОВГРАД, а ти и твоите авери ще духате супата, и ще трябва да си търсите работа извън ПЪРВОМАЙ/БОРИСОВГРАД- БАЛАБАНОВГРАД/,
  • Въ
   въпрос
   1 -1
   11:18, 6 фев 2019
   А Балабанов по чия свиркам играе?
 • 37
  Па
  паяка-чвяк
  5 0
  22:21, 4 фев 2019
  Кой пуска бюлетинките, бе пич? Ти, майка ти, баба ти, братчет ти... Вий си готвите манджата и сетне търсите кусури на другите дет съ мъчът дъ напрайът нещо. Начи вий ни щете да става нещо друго щом плюите те дет съ мъчът дъ убърнът раптътъ.
 • 38
  Че
  червенков
  2 -2
  23:40, 4 фев 2019
  Митков, недей да злобееш!

Хороскоп за 26.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
26 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
26 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
26 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
26 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
26 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
26 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
26 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
26 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
26 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
26 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
26 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
26 сеп 2020
Последни новини