От х:

Днес в x:

Изтекоха част от спецификациите на гъвкавия Samsung Galaxy F

Samsung Galaxy S10 е дългоочакван смартфон, който ще видим официално само след няколко седмици. Премиерата ще стане факт на две събития, които ще се проведат едновременно в Лондон и Сан Франциско на 20 февруари. Колкото и странно да звучи новият флагман на компанията не е най-интересното устройство, над което работи Samsung. Корейският производител вече показа прототип на гъвкав смартфон, който вероятно ще дебютира в ограничени количества на пазара преди края на годината.

Устройството се разработва с кодовото име "Winner", но вероятно ще се продава като Galaxy F. Oт Samsung сега разкриха повече детайли за техническите спецификации на този иновативен модел, предаде mspoweruser. Данните разкриват, че Samsung Galaxy F има 4.58-инчов дисплей с резолюция от 1960х840 при плътност на пикселите от 420dpi. В същото време, когато смартфона се разгърне напълно се превръща в 7.3-инчов екран с 2152х1536 резолюция и същата плътност от 420dpi.

Корейският производител е кръстил дисплея с името Infinity Flex. Батериите са две и са с мощност от 4400mAh. Новият смартфон има тройна задна камера и ще е наличен във версии с 512GB и 1TB вградена памет. Бързата скорост ще се гарантира от Qualcomm Snapdragon 855 процесор, който е допълнен от 12GB RAM. Трябва да отбележим също, че Samsung Galaxy F ще е наличен във версии с черен и сив цвят. Продажбите стартират през второто тримесечие на цена, която варира между $1500-$2500.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини