От х:

Днес в x:

Lamborghini Academy – да се научим да караме

Ако си мечтаете да карате суперавтомобил, но нямате достатъчно средства, за да си го позволите, то от Lamborghini предоставят възможност на всеки желаещ да "яхне" поне замалко един

Ако си мечтаете да карате суперавтомобил, но нямате достатъчно средства, за да си го позволите, то от Lamborghini предоставят възможност на всеки желаещ да се запише в тяхната академия и да яхне автомобил с емблемата на бик, пише autoblog.bg.

Цената на двудневен курс и шофиране е 3 900 евро, като в нея са включени настаняването, наема на колата и обучението, а накрая получавате видео и снимкови материали от вашите надбягвания.

Пистите, на които се провеждат курсовете, са италианските "Валелунга" или "Адриа", а автомобилите, предоставящи се на участниците в Lamborghini Academy са LP 560-4 и LP 640.

Преди да седнете зад волана на някой от тези суперавтомобили, професионални инструктори Ви запознават с всички подробности за управление, а на самото трасе същите хора ще Ви научат както да шофирате автомобил Lamborghini, така и да правите някои трикове с него.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини