От х:

Днес в x:

Руските Resident evil: Съпрузи канибали изяли 30 души

Съпрузите канибали, задържани в руския град Кубан, са убили, нарязали и изяли около 30 души. Смята се, че жертвите са били предимно бездомници, съобщи „Правда“, като се позовава на следствения комитет.

Потресаващата история на семейството, наречено Resident evil (Заразно зло), била разкрита от полицията случайно, след като на улицата бил намерен смартфонът на един от тях. В него били открити шокиращи снимки – канибалите си правили селфита с части от човешки тела. На един от фотосите пък било запечатано плато от портокали, върху които била сервирана глава.

При претърсване в общежитието, в което съпрузите живеели, полицаите от Краснодарска област намерили множество доказателства, сред които и консервите с човешко месо за зимата.

Съпругът – 35-годишният Дмитри Бакшеев сам признал, че убивал предимно бездомници, като поругавал труповете, използвайки кухненски нож. После изяждали човешкото заедно с жена си – 42-годишната медицинска сестра Наталия.

Тези части, които не ставали за ядене, мъжът заравял в покрайнините на близко градче. Жертвите на канибалите могат да бъдат разпознати евентуално с ДНК-проби от останките, ако бъдат сравнени с тези на техни близки.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини