От х:

Днес в x:

Изравниха вдлъбнатия легнал полицай в Болярово

    Вдлъбнатината в асфалта по главния път в хасковския квартал Болярово е отстранена. Това стана дни след наша публикация. "Благодаря Ви, haskovo.net! Благодарение на Вас вече няма да имаме дупка!", пише Ренета Кръстева. Тя изпрати и снимка на ремонтирания обратен легнал полицай, както го определиха местните.

    Пропадането е възстановено днес от екип на ВиК, тъй като участъкът беше разкопан преди време заради авария и впоследствие е пропаднал.

    За подобен проблем по бул. „Освобождение“ обаче сигнализира и друг читател - Иван Христов. „Подобен вдлъбнат легнал полицай на пенсионна възраст има и на главен булевард „Освобождение“ (Кърджалийско шосе), точно където околовръстният път се включва в булеварда, където започва лявото локално платно в посока Кърджали, пише хасковлията. Той поясни, че някой е изкопал пътя, но не е възстановил качествено настилката и така посрещаме всички гости, които влизат в града оттам. Там движението е много интензивно и за да я избегнат, водачите навлизат в насрещното платно. Това е така от години. Недопустимо е на главен булевард и трябва да се глобяват тези, които не възстановяват настилката“, пише Иван Христов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Чо
      Чобанина
      9 -2
      16:27, 25 авг 2017
      Бравос за добрата работа !
    • 2
      Фе
      Фея
      6 -2
      17:33, 25 авг 2017
      Браво! Най-сетне. Честито!
    • 3
      То
      Тодор
      2 0
      09:28, 26 авг 2017
      Току що минах през Болярово и положението е по-зле.
      Не е асфалтирано, колите са отъпкали чакъла и вече е дупка.
    Последни новини