От х:

Днес в x:

Купа на първенеца за Добромира Димитрова от „Васил Левски“ в Крумовград

На 22 юни директорът на СУ „Васил Левски” в Крумовград връчи дипломите на зрелостниците от випуск 2017.  Усмихнати и щастливи момчета и момичета, изпълниха  конферентната  зала, удовлетворени от постигнатото през 12-годишното обучение и възпитание в родното училище.

Директорът на училището Цветан Терзиев поздрави присъстващите абитуриенти, завършили успешно средното си образование. Той подчерта, че резултатите им са различни и са в съответствие както с техните възможности, така и с усилията, положени  от тях. Препоръча им да изберат и завършат своя университет и да намерят своето достойно място в живота. Пожела им да се реализират като професионалисти  и да станат добри хора.

Г-н  Терзиев връчи купа на първенеца на випуска Добромира Димитрова и  отправи към нея своето специално пожелание за успешна реализация в живота. С аплодисменти  присъстващите учители и ученици поздравяваха всеки зрелостник, който получаваше своята така желана диплома, даваща му самостоятелност и свобода, но и изискваща отговорност при вземането на важните решения в живота.

Директорът благодари на зрелостниците за следата, оставена от тях в 103-годишната история на училището и за високите им постижения в олимпиади и състезания, а поздравлението му за третото място по успех в областта на държавния зрелостен изпит по български език и литература бе съпроводено с възторжени аплодисменти.

Тържественият момент, в който се преплетоха емоции, оценки за извървения път и смелите мечти, отмина. Момент, който младите хора ще помнят цял живот, защото е границата между детството и зрелостта, между безгрижието и отговорността – моментът, който ги направи големи.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини