От х:

Днес в x:

Разбиха поредна нарколаборатория в Бургас

Поредна нарколаборатория, комбинирана с ферма за отглеждане на канабисови растения е неутрализирана в резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление - Бургас.

В частен дом, разположен на ул. "Болярска" № 9, обитаван под наем от 41-годишния Г.Г. от Бургас, е открито пригодено и оборудвано помещение с всички необходими технически съоръжения за отглеждане на канабис. Намерени и иззети са осем саксии с канабисови растения в различен стадий на растеж, както и халогенни лампи, вентилатори, влагоабсорбатори, термометри, барометри и др.

Открити са и четири стъклени буркани, всеки съдържащ суха зелена растителна маса-марихуана, бурканче с жълто кристалообразно вещество-амфетамин, плик с бучка бяло прахообразно вещество-метамфетамин и електронна везна. Общото количество на намереното наркотично вещество е - марихуана с общо тегло около 200 гр., метамфетамин (пико) около 5 гр. и амфетамин около 12 гр.

Г.Г. е задържан за срок от 24 часа. Работата по цялостното документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини