От х:

Днес в x:

Сезгин Байрям награди златните тенисисти на „Юнак“

Изображение 1 от 4

    Председателят на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям прие вчера в кабинета си тенисистите на СКТМ „Юнак 2005" от Ардино, които станаха за втора поредна година шампиони на България.

    Младите спортни надежди на клуба Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу, Вероника Кехайова, Дилек Юсеинова и Деница Радевапод ръководството на треньора им Бейхан Емин спечелиха шампионската купа и златните медали на финалите от държавното отборно първенство по тенис на маса за момичета до 12 години. Те станаха и първенци на страната в Ученическите игри във възрастовата група 5-7 клас.

    Сезгин Байрям поздрави шампионите и техния треньор и им пожела още по-големи успехи. „Радвам се, че прославяте нашата община с изявите си. Приемам Ви за посланици на Ардино в тенис средите у нас и се надявам в най-близко бъдеще да продължите с изявите си и извън пределите на страната“, заяви Сезгин Байрям. Той дари на състезателите парична награда за достойното им представяне.

    В знак на признателност треньорът на СКТМ „Юнак 2005“ подари златния си медал на Сезгин Байрям.

    Президентът на ардинския клуб Светослав Сашев заяви, че с достойното си представяне в Свищов и Разград малките състезатели от Ардино за пореден път са утвърдили името на „Юнак" като традиционен и водещ в страната. „Имаме добра база и треньорски екип, както и много талантливи деца”, каза още Светослав Сашев.

    Гюнер ШЮКРИ 

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини