От х:

Днес в x:

Пет деца представят региона на Хасково на Малка мис и мистър България

За късмет и успех петте финалисти от регионалния кръг на Малка мис и мистър -Хасково 2017 бяха изпратени днес към участието си на Националната надпревара на конкурса от победителите през миналата година Камелия Георгиева и Тодор Тодоров.

И сякаш, за да им върви по вода при церемонията дъждът не спря да се излива над Хасково.“ Това е добър знак“, убедена е Адриана Добрева, регионален мениджър на Модна агенция “Интерсаунд”, която държи правата на конкурса.

Малка мис и мистър България ще се проведе на 11-ти юни в Созопол.

Край морето за короните от Хасково и Димитровград ще се състезават 11-годишните Цветелина Караславова, Кристина Стефанова, 5-годишните Александра Толумова, Васил Иванов и Никол Проданова.

По време на конкурса децата ще се представят в един от кръговете със своите таланти. „Държим много на този кръг, защото нашият конкурс има за цел да развива поведението, да показва и стимулира талант. Ясно е , че всяко дете е красиво, затова наблягаме на харизмата, стремим се да предизвикаме децата да покажат своя чар. Вярно, че всеки иска да спечели, но по-важно е, че този конкурс събира деца от различни възрасти и краища на страната и през дните на репетиции и подготовка се завързват много приятелство, а това е най-хубавото“, категорична е Адриана Добрева.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини