От х:

Днес в x:

Горски парк "Амзово" отново отваря врати за малките и големи любители на приключения

Изображение 1 от 4

    Дългоочакваният горски лагер в Горски парк "Амзово" стартира на 5 юни. Паркът ще работи за любителите на горските приключения от понеделник до петък. Тръгването ще е всеки ден от паркинга на Стадиона Стар център в 9:00 часа, връщане пак там след 17:00 часа. Осигурен е транспорт за качване до парка. Слизането е пеша по Пътека на здравето до Стадиона. Всички деца е необходимо да донесат бележка от лекар, че са здрави. В първия ден от посещението на детето, ръководителите ще раздадат на родителите декларации и правила за безопасност, които трябва да бъдат подписани и върнати на ръководителите. С децата ще работят 3-а квалифицирани ръководители.
    Лагерът е за деца от 6 до 12 години, като всяко дете може да посещава лагера, колкото дни пожелае.
    Дневните занимания на децата включват много игри, туристически преходи, екскурзии и посещения на открит басейн, обучения по планинарство и екология, география и история, астрономия и забавна математика.
    За тази година ще бъдат осигурени и книгите, които са дадени на децата за лятно четене, затова не е необходимо децата да си носят от дома. Осигурени са и материали за рисуване и приложно изкуство.
    Необходимата екипировка и оборудване включва малка раница, затворени обувки, по възможност нехлъзгави и непромокаеми; дълъг панталон или клин; тениска и блуза с дълъг ръкав; леко пролетно яке или полар; дъждобран; вода -0,500 мл.; храна за обяд и следобедна закуска, според вкуса на детето, както и плодове - според сезона. Има възможност да се поръчва топъл обяд за децата, който излиза до около 4-5 лв. на дете. Ако родителите преценят може да дават на децата си допълнително пари, за да си поръчват обяд.

    Таксата за заниманията на дете на ден е 5,00 лв. и се заплаща в края на деня или в края на седмицата.

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини