От х:

Днес в x:

Цвета Караянчева: Пуснахме поредната жалба,този път срещу ДОСТ

Изображение 1 от 2

    Днес пуснахме поредната жалба до районната прокуратура. Впрочем, жалбите, които реално сме пуснали срещу провокациите и грубото погазване на законите от страна на ДОСТ и ДПС в тази кампания, са повече дори от безсмислените фейсбук-постове на едва забележимите спуснати кандидати-ежедневки в Кърджали. 
    Това заявява областният координатор на ГЕРБ в Кърджали и водач на листата на партията областта Цвета Караянчева в съобщение, публикувано на официалната й страница във „Фейсбук.“
    „Днешната ни жалба е по повод разпространението на една картинка, която не просто провокира, а грубо нарушава Изборния кодекс и е заплаха за националната ни сигурност и суверенитет. И проблемът тук е, че тази провокация се разпространява от кандидат за народен представител от листата на ДОСТ в Кърджали. И докато едни участват в кампанията само, за да са клакьорки на ДПС и да чистят името и образа им, то ние от 10 години сме единствените, които слагаме прът в колелото на своеволията на ДПС и производните им ДОСТ в региона“, посочва още Караянчева. 

    Фокус

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини