От х:

Днес в x:

Сашо Симов обяви война на ДОСТ,партията искала въвеждане на шариата в България

    Водачът на листата за народни представители на БСП в Девети кърджалийски многомандатен район Александър Симов обяви война на партия ДОСТ.Той призова всички политически сили,които участват в изборната надпревара да образуват санитарен кордон около партията на Лютви Местан.Той я наречен реален враг,подкрепян  от външни сили.Следващата съдебна реформа в страната може да се окаже въвеждането на мюсюлманското право шариата,каза пред медиите Симов.Той посочи сайта на ДОСТ където на турски се призовава за сриване на Европа и въвеждането на мюсюлманското право в нея,включително и в България.Водачът на червената листа отбеляза,че в този сайт има клип с призив на Ердоган в подкрепа на ДОСТ,както и изявления в тази насока на други високопоставени турски политици.Твърди се още,че за 72 часа турската армия ще смаже българските въоръжени сили и полиция.Къде е МВР.Нямат ли преводачи пита Александър Симов.

    Симов покани партиите включили се в политическата надпревара в понеделник от 10,30 часа пред паметника на Васил Левски в Кърджали за да подкрепят обща декларация срещу намесата на Турция във вътрешните ни работи.Той каза,че ще разпрати специален текст до местните партийни централи.Сърцето ми се къса,че трябва да обсъдим ситуацията с ГЕРБ,но националните интереси са по –важни от всякаква друга политика,каза още Симов.Той изрази недоумение,защо т.нар.патриоти са готови да легнат пред автобусите,но не правят нищо в Кърджали срещу ДОСТ и турското вмешателство.

     Симов каза още, че турският посланик Себахаттин Гьокче отдавна е трябвало да бъде изгонен,още в момента в който е приютил низвергнатия Местан и с него е започнал обиколки в страната.В момента скъсването на дипломатически отношения с Турция не е желателно.Привикването на нашия посланик Надежда Нейнски в София е стъпка в правилна посока ,каза още Симов.

    Георги Кулов 

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Cc
      cCc
      1 -7
      13:58, 18 мар 2017
      ДОСТ е единствената демократична, проатлантическа... Виж коментара
    • 2
      Ал
      Ало
      2 0
      11:06, 19 мар 2017
      Ало, дг нет защо допускате коментари за представителите на БСП, а за ГЕРБ не. Правилно, защото защитавате ГЕРБ и не искате да видите резила му с отрицателните коментари. Не ставата ли същите като дг пазари, които защитават нечии интереси. По този начин сами показвате, че в България няма демокрация, няма медии които истински отразяват мненията на хората.
    Последни новини