От х:

Днес в x:

Ева Паунова-Майдел: Битката на 26 март е битка за бъдещето!

    Евродепутатът Ева Паунова-Майдел организира днес среща-разговор на тема „Реализацията на жените в България”. Форумът се проведе в Хасково по идея на жените от ГЕРБ. В дискусията участваха кандидатите за депутати от листата №11 Евгения Ангелова, Гергана Кръстева, Стефка Здравкова, десетки дами от областта, представители на бизнеса, на местната власт, на НПО, експерти. Специални гости в първата част на форума бяха водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев, бившият областен управител и сега кандидат за народен представител Станислав Дечев, кметът на община Хасково Добри Беливанов.

       „За всяко семейство добруването и реализацията на децата са основен приоритет. Всички искаме достойно бъдеще за децата си, а ГЕРБ предлага само реални, изпълними решения”, заяви в приветствието си водачът на листата на ГЕРБ Делян Добрев. „Основен приоритет за нас в следващото управление е образованието. Това включва две напълно изпълними задачи. Първата: всяко дете да ходи задължително на училище. Това е ангажимент, с който ще са натоварени всички държавни институции, семейството и училището. На второ място ние държим учителите да бъдат добре заплатени, за да са мотивирани да обучават децата ни”, подчерта Делян Добрев. „През следващия мандат от държавния бюджет всяка година ще бъдат отделяни по 350 милиона лева за увеличение на учителските заплати, така че за 4 години те да нараснат двойно. И това е напълно изпълнимо”, обясни водачът на листата. „Защото вие  знаете, ние обещаваме реални решения. Ние не сме като опонентите ни. Само БСП предлагат всичко и на всеки. Това е невъзможно”, категоричен бе Делян Добрев.

    Кметът на община Хасково Добри Беливанов заяви, че вярва в силата на жените и че е сигурен в победата на 26 март, защото в женския месец с изключително позитивната подкрепа на жените в ГЕРБ победата е неминуема.

    Евродепутатът Ева Паунова благодари за топлото посрещане. „Предстои ни тежък избор. Аз предлагам на всеки да сравни кандидатите от всички листи в Хасково. Тогава ще видите колко балансирана, експертна листа предлагаме от ГЕРБ. Тук са представени само местни хора, които познават проблемите на хората и са близо до всеки от вас. В листата на ГЕРБ има експерти от всички сфери, които са доказали, че могат да работят и да вземат решения”, посочи Ева Паунова.” За някои хора беше удобно да живеем в миналото, но ние сме партия на бъдещето и вече сме доказали, че даваме само реални решения”- заяви тя и обобщи: „Битката на 26 март е битка за бъдещето!”  

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини