От х:

Днес в x:

Двама с билет на "страстен" театър-само на 9 март в Смолян

„Страстни посещения“ е постановката за любовта между мъжа и жената, която утре двойките могат да гледат с бонус в РДТ „Николй Хайтов“. С билет на цена от 8 лева двама души могат да гледат представление на Родопски драматичен театър „Н. Хайтов”, в която по забавен начин ще откриете себе си и човека до вас.
Предложението важи за 09.03.2017 г. за спектакъла, в който ще се забавлявате и размислите над любовните взаимоотношения между мъжа и жената в любовта, както и за суетата, изневярата, ревността, изкушението, жаждата за надмощие над партньора. Това е само една от причините за препоръчителния родителски контрол за лица под 14 години.

С великолепно чувство за хумор актьорите Джована Галиарди, Божана Мановска и Илия Виделинов търсят измеренията на любовта, в които двамата се разминават макар да искат едно и също. Пиесата е своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог, неповторим хумор, еротика и криминални ситуации. Изградена върху много и разнообразни срещи на мъжа и жената, пиесата е отворена и влиза в импровизиран диалог с публиката.

Дали сексът и любовта са неделимо цяло и как докато спорим кой-кого обича повече или не обича, ние бавно остаряваме.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини