От х:

Днес в x:

Елена Йончева: Ще разследвам как се охранява границата

Като депутат ще разследвам как се охранява българската граница – защо оградата може да бъде прескочена със стълба, защо не работеха камерите по оградата.

Това заяви в сутрешния блок на bTV журналистът Елена Йончева, която е водач на листа на БСП в Хасково за парламентарните избори на 26 март.

Йончева сподели, че е получила покана за участие в листата от лидера на БСП Корнелия Нинова. Приела след тежък разговор.

Журналистката разказа, че през годините е била канена от много партии, но винаги е отказвала, защото политическият живот е омаскарен и пълен със задкулисни игри. Може би е малко романтично и наивно, но мисля, че мога да покажа, че думата „почтеност” има място в политиката, каза тя. Приела поканата на социалистическата партия, защото вярва, че тя се реформира.

преди дни Елена Йончева напусна екипа на президента Румен Радев, чийто медиен съветник не закратко, за да влезе в предизборната надпревара. за работата си с държавния глава тя коментира, че Радев се допитва до съветниците си – не взима еднолично решения, но не взима и решения под натиск.

На въпроса с кого ще се коалира БСП след изборите Йончева отговори, че това ще зависи от резултатите, но вярва на лидера Корнелия Нинова, че коалиция с ГЕРБ няма да има.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ми
    Мина
    2 0
    11:50, 14 фев 2017
    Не разбира ли Йончева,че тя,Тома Томов ,професор Иво Христов и други популярни хора, ще са изтикани отпред и ще са "лицето" на столетницата,зад което ще надничат старите муцуни.Просто ще ги използват,за да привлекат избиратели и ако продължават да са инакомислещи , ще ги отлюспят. Хора, това е БСП , в коалиция с БКП ,която пък е обявена за престъпна.Но на кого му пука.
  • 2
    Ас
    асковлия
    1 0
    12:55, 14 фев 2017
    Г.жо Йончева не се съгласявайте с номерата на Курнелиика .В Хасково няма кой да гласува за Вас.Ще останете в неловко положение.Ще Ви използват като ******* маша-да не си горят старите моцуни ръцете.Ще се гласува с преференциялния вот и ще останете с пръст в уста.
  • 3
    Гр
    Гражданка
    0 0
    14:26, 14 фев 2017
    Троловете се активираха!
Последни новини