От х:

Днес в x:

Първан Симеонов: ГЕРБ са с повече варианти за управление

Случващото у нас е национал-социализъм. Има много национализъм по терена. И всички завиха наляво. Дори реформаторите. Слава Богу без големи крайности. Това каза социологът Първан Симеонов по НТ.

Вече сме националистическо общество. Общество със социално разслояване-бедност. Това става по света. След  като Тръмп  стана президент, нямаме право да се учудваме. Погледнете кого издига БСП -хора, които се занимават с разказа. ГЕРБ ще отговори с Тома Биков и Антон Тодоров. Образът става по-важен.

Виждам доста варианти за управление. Не виждам  големи разлики. Всичко зависи от патриотите. Има национализъм навсякъде. Равномерно се размества с всичко останало. Политическият процес се радикализира . Антон Тодоров и Иво Христов са крайни говорители. Всички звучат еднакво, няма проблем да си управляват.

Не е невъзможно да има нови избори, след изборите. Погледнете какво се случва при съседите. Би било нелепо да си опорочаваме изборите. ГЕРБ има повече варианти за управление. Голямата драма ще дойде от натиска за референдума.

Източник: http://frognews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ст
    Стига вече
    1 0
    09:52, 15 фев 2017
    Как няма да има бедни като изпокрадоха всичко. Всички от дясно плюят по социализма, а окрадоха всичко построено. Приватизацията беше чист грабеж, уж всичко щеше да бъде с равен старт. И още има за крадене. Продадоха на безценица всичко. Оставиха собственият си народ без работа, без доходи. Предприятията от приватизацията се взеха от определени хора, окрадоха се. Всички управляващи се тупат по гърдите и се хвалят с постиженията си. Заблудени хора, въобще ако са хора, оставиха собствения си народ да гладува, а те забогатяват за негова сметка. Какво построиха през това време. Какви предприятия откриха. Само грабят. Каква икономика имаме. Само средства осигурени от ЕС, пари които сме дали и ни се връщат в по-малък процент, подплатени с изисквания.

Още новини

Последни новини